Μπορεί να βρισκόμαστε στα τέλη Μαΐου και ο Ιούνιος να είναι προ το πυλών, ωστόσο λίγο οι χαμηλές θερμοκρασίες και πολύ οι καταρρακτώδεις βροχές, μας κάνουν να αισθανόμαστε σαν κάποιος να έκανε skip το καλοκαίρι και να βρεθήκαμε πρόωρα αντιμέτωποι με το φθινόπωρο. Οι ομπρέλες έγιναν το απαραίτητο αξεσουάρ, τα μαγιό μπήκαν ξανά στο ντουλάπι και τα κοντομάνικα t-shirts έδωσαν τη θέση τους στα ελαφριά πουλόβερ και τα εποχικά τζάκετ: από το δερμάτινο μέχρι το bomber jacket και από την καμπαρντίνα μέχρι το κλασικό αδιάβροχο. Την πιο κομψή και στιβαρή εκδοχή του τελευταίου φόρεσε ο David Beckham.

Ο Becks βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στη βρετανική ύπαιθρο με την οικογένειά του -εκεί ο καιρός είναι σχεδόν πάντα υγρός- και σε φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram εμφανίζεται με ένα αδιάβροχο μεν, στιλάτο δε look.

Τη μεγάλη διαφορά στο σύνολό του κάνει φυσικά το καπέλο ως αξεσουάρ, αλλά κυρίως το κομμάτι-πρωταγωνιστής, που δεν είναι άλλο από το raincoat. Επέλεξε, ένα μακρύ πανωφόρι που διαθέτει το ύφασμα και την άνετη γραμμή του αδιάβροχου σε συνδυασμό με τη λιτή κομψότητα της καμπαρντίνας.

Source :
esquire.com.gr

Σχόλια