Ζει στο Λονδίνο. Είναι επαγγελματίας κομμωτής και μπαρμπέρης και μάλιστα ένας από τους πιο επιδέξιους. Εργάζεται στην περίφημη εταιρεία Vidal Sassoon και έχει γυρίσει όλο τον κόσμο διδάσκοντας την τέχνη της κομμωτικής σε μελλοντικούς συναδέλφους του. Από τα «χεράκια» του έχουν περάσει οι μεγαλύτεροι celebrities στον πλανήτη.

Είναι ο Thaddeus Jayaseelan κι αυτά είναι τα αντρικά κουρέματα της χρονιάς, όπως ο ίδιος τα παρουσίασε στο ξαδελφάκι μας, το αμερικάνικο AskΜen.

Τα πιο στιλάτα αντρικά κουρέματα και πώς να τα πετύχεις - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ

Το κούρεμα: Πρόκειται για το κλασικό κοντό άφρο στην fade παραλλαγή του.

Πώς θα το πετύχεις: Τριμάρεις τα μαλλιά σου στα πλάγια και στο πίσω μέρος και τα αφήνεις πλούσια και πυκνά στην κορυφή

Πώς θα το φορμάρεις: Στέγνωσε τα μαλλιά σου καλά με μία πετσέτα ή με το πιστολάκι. Όχι τελείως όμως. Φρόντισε να είναι νωπά. Πάρε μία μικρή ποσότητα πομάδας με βάση το νερό και πέρασε τις μπούκλες σου. Άσε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν.

Τα πιο στιλάτα αντρικά κουρέματα και πώς να τα πετύχεις - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ

Το κούρεμα: Μία ακόμη fade παραλλαγή. Για την ακρίβεια, το fade στην πιο «φουσκωτή» εκδοχή του.

Πώς θα το πετύχεις: Τριμάρεις και πάλι τα μαλλιά στα πλάγια και στο πίσω μέρος και τα αφήνεις αρκετά μακριά στην κορυφή.

Πώς θα το φορμάρεις: Εξοπλίζεσαι με ένα πιστολάκι και με μία στρογγυλή βούρτσα από σκληρή τρίχα, κατάλληλη για ίσιωμα και όγκο. Ολοκληρώνεις με μία ελαφριά πομάδα για ματ αποτέλεσμα.

Αν έχεις μούσι, καλό θα ήταν να το διατηρείς κοντό και καλοσχηματισμένο.

Τα πιο στιλάτα αντρικά κουρέματα και πώς να τα πετύχεις - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ

Το κούρεμα: Εμπνευσμένο από τον ράπερ Drake. Είναι το γνωστό και ως ξυρισμένο κεφάλι ή κούρεμα με την ψιλή.

Πώς θα το πετύχεις: Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία καλή κουρευτική μηχανή, αν το επιχειρήσεις μόνος. Αν πάλι αφεθείς στα χέρια του κομμωτή σου, μπορείς να του πεις να σου σχεδιάσει μία μικρή γραμμή στο κεφάλι, όπως αυτή που έχει ο Drake.

Πώς θα το φορμάρεις: Δεν χρειάζεται φορμάρισμα. Με το κούρεμα αυτό λες αντίο στα προϊόντα περιποίησης.

Τα πιο στιλάτα αντρικά κουρέματα και πώς να τα πετύχεις - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ

Το κούρεμα: Εμπνευσμένο από τον Robert De Niro στην ταινία «Τα καλά παιδιά», το slick back αποτελεί την επιτομή του all time classic στο αντρικό κούρεμα. Εδώ, το βλέπεις στην πιο μοντέρνα εκδοχή του, που έχει κάτι από fade.

Πώς θα το πετύχεις: Κοντό κλασικό κόψιμο στο πλάι και στο πίσω μέρος, με τα μαλλιά να σβήνουν έντονα προς τον αυχένα. Στην κορυφή τα μαλλιά σου πρέπει να είναι μακριά (κομμένα σαν αφέλειες) για να πηγαίνουν προς τα πίσω με τα κατάλληλα προϊόντα. Να θυμάσαι ότι το εν λόγω κούρεμα θέλει ίσιο μαλλί γιατί στο σγουρό δεν «κάθεται» εύκολα.

Πώς θα το φορμάρεις: Γίνεται με πάστα σε βρεγμένο μαλλί και μεγάλη κοκάλινη χτένα. Τα πλαϊνά τα «στρώνεις» οπωσδήποτε. Είναι στιλιστικό ατόπημα το να «πετάνε». Ίσως χρειαστεί να εφαρμόσεις και λίγη λακ με την παλάμη σου και κατόπιν να στεγνώσεις με το πιστολάκι σε ζεστή, χαμηλή ένταση.

Τα πιο στιλάτα αντρικά κουρέματα και πώς να τα πετύχεις - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ

Το κούρεμα: Πρόκειται για την πιο ανάλαφρη και cool εκδοχή του fade. Ταιριάζει γάντι σε όσους είναι καστανοί ή ξανθοί και ευνοεί εκείνους που έχουν φυσικές ανοιχτόχρωμες ανταύγειες.

Πώς θα το πετύχεις: Φροντίζεις στο πλάι και στο πίσω μέρος τα μαλλιά σου να είναι πιο κοντά, όχι όμως ξυρισμένα, και στην κορυφή πλούσια και μακριά, με τη χωρίστρα σου στο πλάι, είτε δεξιά είτε αριστερά.

Πώς θα το φορμάρεις: Με πομάδα που χαρίζει ματ αποτέλεσμα. Χρησιμοποίησε μία πολύ μικρή ποσότητα, γιατί σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε τα μαλλιά σου να κολλάνε στο κεφάλι σου -αυτό είναι απαραίτητο στο slick back-, αλλά να έχουν κίνηση.

Τα πιο στιλάτα αντρικά κουρέματα και πώς να τα πετύχεις - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ

Το κούρεμα: Όταν παντρέψεις το buzz cut με το καπελάκι γεννιέται το καπελάκι fade.

Πώς θα το πετύχεις: Στο πλάι και στο πίσω μέρος τα μαλλιά σου είναι σχεδόν ξυρισμένα και αρκετά κοντοκουρεμένα στην κορυφή σε τετράγωνο σχήμα.

Πώς θα το φορμάρεις: Τα στεγνώνεις με την πετσέτα ή το πιστολάκι και όσο είναι νωπά τα ψεκάζεις με ένα σπρέι με βάση το νερό και το θαλασσινό αλάτι. Στη συνέχεια, τα χτενίζεις από πίσω προς τα εμπρός.

Τα πιο στιλάτα αντρικά κουρέματα και πώς να τα πετύχεις - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ

Το κούρεμα: Τα μαλλιά είναι φιλαριστά και κυματιστά στην κορυφή και κοντοκουρεμένα περιμετρικά.

Πώς θα το πετύχεις: Πρόκειται ουσιαστικά για ένα μεσαίου ύψους fade, που ξεκινάει να σβήνει από πάνω, περίπου από το ύψος των φρυδιών, προς τα κάτω. Για να είναι το αποτέλεσμα καλαίσθητο, το φιλάρισμα των μαλλιών στην κορυφή πρέπει να σβήνει ομαλά, χωρίς έντονες ψαλιδιές στο τελείωμα της τρίχας.

Πώς θα το φορμάρεις: Σε στεγνά μαλλιά εφαρμόζεις λίγη ποσότητα πομάδας με βάση το νερό. Την απλώνεις με τα δάχτυλά σου σαν να χτενίζεις τα μαλλιά.

Τα πιο στιλάτα αντρικά κουρέματα και πώς να τα πετύχεις - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ

Το κούρεμα: Θα μπορούσες και να το πεις «κούρεμα – ευχούλης». Ο Lionel Messi το αγαπά πολύ και ήταν εκείνος που το έκανε μόδα.

Πώς θα το πετύχεις: Τριμάρεις τα μαλλιά περιμετρικά του κεφαλιού σου, με την κορυφή να είναι κουρεμένη σε ίδια γραμμή ελαφρώς ψαλιδισμένη στο τελείωμά της.

Πώς θα το φορμάρεις: Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα αρκετά μπελάδικο κούρεμα. Αρχικά, λούζεσαι με ένα σαμπουάν που χαρίζει όγκο και ενδυναμώνει την τρίχα. Στη συνέχεια, αφού στεγνώσεις καλά τα μαλλιά σου με μία πετσέτα, εφαρμόζεις μια μικρή ποσότητα πομάδας στην κορυφή δουλεύοντας τα μαλλιά σου από κάτω προς τα πάνω για να τους δώσεις ύψος. Έπειτα, στεγνώνεις με ένα πιστολάκι, χτενίζοντας τα μαλλιά σου όχι με βούρτσα, αλλά με τα δάχτυλά σου.

Source :
askmen.com

Σχόλια