Σε μια περίοδο που αρκετά μεγάλα πρωταθλήματα ολοκληρώνονται στο γήπεδο μετά το lockdown, το Opapbet επιστρέφει δυναμικά κάνοντας το παιχνίδι περισσότερο ενδιαφέρον με «Cash Out & Έλεγχο Δελτίου» από το κινητό.

 

Οι παίκτες παίρνουν πλέον τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού στα χέρια τους. Συγκεκριμένα, τους δίνεται η δυνατότητα να ελέγχουν την κατάσταση του δελτίου τους από το κινητό ανά πάσα στιγμή και να κάνουν Cash Out απ’ όπου κι αν βρίσκονται με το πάτημα ενός κουμπιού. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, το μόνο που απομένει είναι οι παίκτες να επισκεφθούν την ίδια στιγμή ή και αργότερα το πρακτορείο τους, για να λάβουν τα κέρδη τους.

 

Η διαδικασία για «Cash Out & Έλεγχο Δελτίου» από το κινητό είναι εξαιρετικά απλή, εύκολη και γρήγορη, με αποτέλεσμα ο παίκτης να ενεργεί γρήγορα χωρίς να ρισκάρει να χάσει ολόκληρη την αξία του δελτίου του.

 

Σημειώνεται ότι, το παιχνίδι Opapbet είναι διαθέσιμο σε περισσότερα από 165 πρακτορεία σε όλη την Κύπρο, στα οποία μπορεί οποιοσδήποτε να παίξει με ασφάλεια, αφού τηρούνται όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προφύλαξης και οι κανόνες υγιεινής.

 

Τέλος, αναφέρεται ότι η εν λόγω εξέλιξη εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας του Opapbet για συνεχή βελτίωση και εμπλουτισμό των υπηρεσιών του. Στόχος είναι να προσφέρει στους παίκτες ακόμη περισσότερες συναρπαστικές εμπειρίες με μεγαλύτερο έλεγχο στην τελική έκβαση του στοιχήματός τους.

 

Μάθε περισσότερα: http://www.opapsports.com/newslettercashout/

Σχόλια