Ο πρίγκιπας William έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τη ζωή του σε ένα νέο ντοκιμαντέρ. Το “Football, Prince William and our Mental Health” θα προβληθεί στη Μεγάλη Βρετανία στις 28 Μαΐου. Εκεί ο δούκας του Cambridge συζητάει για πολλά προσωπικά ζητήματα.

Ο πρίγκιπας William μιλάει για τη Diana, την Kate Middleton και την πατρότητα
Σύμφωνα με το People, κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ ο William συζήτησε με τον πρώην ποδοσφαιριστή Marvin Sordell. Κατά τη διάρκεια της εν λόγω συζήτησης αποκάλυψε πως “Το να κάνω παιδιά ήταν η απόφαση που μου άλλαξε τη ζωή περισσότερο από οτιδήποτε”. Επιπλέον μίλησε και για το πώς τον επηρέασε το ότι έχασε τη μητέρα του, πριγκίπισσα Diana. “Νομίζω πως όταν ζήσεις κάτι τραυματικό… η μητέρα μου πέθανε όταν ήμουν μικρότερος, τα συναισθήματα συνεχώς επανέρχονται, έρχονται και φεύγουν.”

Ο William είπε επίσης στον Sordell ότι “Μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι λες για τα παιδιά, είναι μια από τις πιο εκπληκτικές στιγμές στη ζωή, αλλά επίσης και μια από τις πιο τρομακτικές.”

Τέλος μίλησε για τη σύζυγό του αποκαλύπτοντας κάποιες μικρές λεπτομέρειες. “Εγώ και ηCathrine υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον, τα ξεπερνάμε όλα μαζί και με έναν τρόπο εξελισσόμαστε μαζί και μαθαίνουμε μαζί.”

Source :
harpersbazaar.gr

Σχόλια