Δώσε λίγο προσοχή στα πράγματα που εκείνες θέλουν.

Παιδιά καμιά φορά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια για αυτό λέω να περιορίσω την εισαγωγή μου όσο το δυνατόν περισσότερο μπορώ.

Διότι κάποιες φορές καλό είναι να μπαίνεις κατευθείαν στο ψητό. Δε θα στο κρύψω: σήμερα θα σου μιλήσω για αυτά που θέλουμε οι γυναίκες στο κρεβάτι. Απλές και ξεκάθαρες κουβέντες.

Τα προκαταρκτικά

Κακώς τα βαριέσαι αφού εμείς τα λατρεύουμε. Διότι το καλό πράγμα θέλει το χρόνο του (συνήθως) και πολλές φορές το κλειδί της δικιάς σου επιτυχίας στην δικιά μας καρδιά είναι ακριβώς αυτά. Νομίζω είναι σαφές.

Δώσε προσοχή στο σταφύλι

Ρώγα, η. Εκείνο το σημείο στο σώμα μας που ζητάει πρώτο πρώτο την προσοχή σου. Πρόσεχε όμως γιατί έχουμε τα όριά μας. Θέλουμε να αγαπήσεις το σημείο, όχι να το δαγκώνεις σα να μην υπάρχει αύριο.

Το στριπτίζ

Μας κάνει να νιώθουμε σέξι. Μοιραίες. Θεές. Κι αυτό είναι κάτι που το θέλουμε πολύ. Οπότε μη βιάζεσαι, απλά κάτσε κι απόλαυσέ το.

Ένα μικρό προσκύνημα στον τρυφερό ναό μας

Ναι, για την κλειτορίδα μιλάω αν δεν το κατάλαβες. Εκείνο το ιερό σημείο που μπορεί να μας στείλει στον Θεό. Φρόντισε λοιπόν να πάρεις το χρόνο σου και να μας λατρέψεις, γιατί κακά τα ψέματα οι περισσότερες από εμάς φτάνουμε στην κορύφωση από αυτή ακριβώς την περιοχή.

Η διείσδυση

Ωραία τα προκαταρκτικά, καλό το προσκύνημα που σου προτείναμε αλλά κάποια στιγμή θέλουμε αυτό ακριβώς που θέλεις κι εσύ.

Μίλα μας

Είτε πρόκειται για ψίθυρο, είτε για dirty talking (όταν χρειάζεται και με τα όρια του), είτε για εκστατικές φωνές θριάμβου μας αρέσει η επικοινωνία. Κι όχι μόνο με τα μάτια.

Ένα στα γρήγορα

Μην μπερδεύεσαι αυτό εδώ δεν είναι για κάθε μέρα -ούτε για κάθε φορά. Μπορεί όμως να είναι μια ευχάριστη έκπληξη, ιδιαίτερα όταν βρισκόμαστε με τα νεύρα τσατάλια από το άγχος της ημέρας.

Από πάνω

Ο έλεγχος σημαίνει εξουσία κι η εξουσία είναι σέξι. Αυτό μόνο και τίποτα άλλο.

Διάβασε κι αυτό: Τι λέει η αγαπημένη της στάση στο σεξ για εκείνη

Ο οργασμός

Βλέπουμε αστράκια. Τι δεν καταλαβαίνεις;

After Sex Effect

Δεν υπάρχει καμία καλύτερη στιγμή της ημέρας για εμάς. Γιατί μετά από μια ώρα που (ίσως) περιλαμβάνει όλα όσα σου έγραψα πριν νιώθουμε ολοκληρωμένες. Και απόλυτα έτοιμες να χαλαρώσουμε. Για αυτό απόλαυσε κι εσύ μαζί μας αυτή τη στιγμή -ούτε πολλές κουβέντες χρειάζεται ούτε η ερώτηση «σου άρεσε;» προς Θεού!

Source :
askmen.com

Σχόλια