Ασταμάτητος ο Βασίλης Βαλλιάνος, το αριστερό μπάκ της Ενωσης. Τι και αν υπήρχε πανδημία – καραντίνα, ο ποδοσφαιριστής δεν σταμάτησε να προπονείται ατομικά καθ’ολη την διάρκεια μετά τον τερματισμό των ομαδικών προπονήσεων.

Μηχανάκι και γκάζι είναι ο Βαλλιάνος ο οποίος έχει κάνει την Κύπρο να παραμιλά με τα γκόλ και τις ασσίστ που έχει κάνει στην διάρκεια της καριέρας του στο εξωτερικό και στην Κύπρο με την Ένωση Νεων Παραλιμνίου. Μια ομάδα με την οποια η συνεργασία μετρά σχεδόν 4 χρόνια.

Ο Βαλλιάνος ξεκίνησε απο την ΑΕΚ Αθηνών γύρω στα 16 του, φόρεσε τη φανέλα της Lubeck (Γερμανία) ,  St. Pauli ( Γερμανία) , ΟΦΗ, Απόλλωνα Σμύρνης ( Superleague) etc…

Στην Κύπρο η απόκτηση του έκανε θαύματα….Να θυμίσουμε ότι πριν χρόνια ψηφίστηκε το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής του… στην Ένωση παρότι είναι αριστερό μπακ.

Ενώ φέτος περιλήφθηκε στην λίστα με τα τοπ- καλύτερα γκολ της χρονιάς.

Eπισης ήταν ο παίκτης που κατάφερε στα τελευταία λεπτά να ανατρέψει με τις κινήσεις του την διαβάθμιση της ομάδας και να κρατηθεί στην Α’ κατηγορία. Η γκολάρα που έβαλε και η έξυπνη κίνηση της ασσιστ στα τελευταία δευτερόλεπτα που ανέτρεψαν το αποτέλεσμα:

Το παράδοξο με τον συγκεκριμένο παίκτη είναι ότι ενώ είχε προτάσεις απο χώρες του εξωτερικού με προτάσεις που τεράστια ποσά, τα οποία ειδαν και το φως της δημοσιότητας, ο ίδιος πήρε την απόφαση να μείνει στην Κύπρο μαζί με την οικογένεια του.

Μια σκέψη και απόφαση που φάνηκε τελικά “χρήσιμη” αφού φέτος η πανδημία χτύπησε πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες και θα μπορούσε να τον βρεί “αποκλεισμένο” σε μια αλλη χώρα μακριά απο την οικογένεια του.

Ολοι έχουν να λένε για το ήθος του και την εργατικότητα του εντός και εκτός γηπέδου. Θεωρείται απο τα καλά παιδιά των γηπέδων που κατάφεραν να επιβιώσουν παρά την σκληρότητα που επαγγέλματος και αυτό οφείλεται στο ταλέντο του αλλά και στο πάθος του σε ότι κάνει.

Σχόλια