Το μίσος και η αδικία τυφλώνει τον Μιλτιάδη, που αρπάζει το όπλο του και έτοιμος για όλα σημαδεύει τον Δούκα για να τον σκοτώσει. Ομως το σχέδιό του αποτυγχάνει καθώς ο Μελέτης θυσιάζεται για να σώσει τον Δούκα και τρώει τη σφαίρα στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες!

Η Ανέτ ουρλιάζει να σώσουν το παιδί της, ο Μιλτιάδης στη φυλακή κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και ο Δούκας ορκίζεται εκδίκηση! Ολο το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ μόνο στο TV24!

Παρά το γεγονός ότι αποδείχτηκε πως ο Γιάννος δεν είχε σχέση με τη δολοφονία του Σέργιου, ο Δούκας συνεχίζει να κατηγορεί τον νεκρό ανιψιό του και ο Μιλτιάδης έχει μέσα του απίστευτο θυμό. Ξέρει πως όλο το Διαφάνι θα ηρεμήσει αν επιτέλους βγει από τη μέση ο Δούκας! Είναι στο σπίτι του και πίνει, ενώ ο Λάμπρος προσπαθεί να τον ηρεμήσει:

«Πατέρα, μην πιεις άλλο, σταμάτα», αλλά εκείνος γίνεται έξω φρενών: «Ο Δούκας, ο Δούκας, ο Δούκας! Πάντα αυτός βρίσκεται πίσω απ’ όλα», λέει και φεύγει αποφασισμένος να πάρει τον νόμο στα χέρια του και πάει έξω από το σπίτι του αδελφού του. Ομως, την τελευταία στιγμή μετανιώνει και βάζει ξανά το όπλο του στην τσέπη του. Στη συνέχεια πηγαίνει στο καφενείο και ο Παναγιώτης βλέπει το όπλο στη ζώνη του. Δεν λέει όμως τίποτα, αλλά υποψιάζεται πως το κακό θα έρθει…

Η φυγή του Δούκα

Ο Δούκας ειδοποιείται πως έχει βγει ένταλμα σύλληψης για εκείνον και σίγουρος πως πίσω από αυτά κρύβεται ο Νικηφόρος, αποφασίζει από τη μια να γλιτώσει τη φυλακή και από την άλλη να ξεσκεπάσει τις πραγματικές προθέσεις του γιου του. Ετσι ανακοινώνει στην οικογένεια πως θα εξαφανιστεί για όσο διάστημα χρειαστεί προκειμένου να γλιτώσει την καταδίκη. Η Μυρσίνη πέφτει από τα σύννεφα: «Πού θα πας; Δεν γίνεται να φύγεις και να μας αφήσεις», του λέει και εκείνος την καθησυχάζει:

«Ολα θα πάνε καλά! Εχεις τα παιδιά σου εδώ, θα είναι το στήριγμά σου». Στη συνέχεια καλεί τον Κωνσταντή και τον Νικηφόρο στο γραφείο του και τους ανακοινώνει τη μοιρασιά της περιουσίας του: «Εσύ Κωνσταντή θα πάρεις τα χωράφια και εσύ Νικηφόρε θα έχεις τον έλεγχο όλης της περιουσίας μας». Ο Κωνσταντής αντιδρά, το ίδιο και ο Νικηφόρος: «Νομίζω πως ο Κωνσταντής θα είναι καλύτερος σ’ αυτά». Αλλά ο Δούκας είναι ανένδοτος!

Στη συνέχεια κανονίζει τα διαδικαστικά της φυγής του και αποκαλύπτει στον Κωνσταντή τις υποψίες του για τον αδελφό του. «Εχεις αυτές τις σκέψεις και του τα άφησες όλα;», τον ρωτάει και ο Δούκας του απαντάει: «Πάντα ήσουν ανυπόμονος Κωνσταντή! Εβαλα όρο στον συμβολαιογράφο πως αν η αστυνομία έρθει στο μέρος που υποτίθεται θα βρίσκομαι, τότε θα σημαίνει πως τους έχει στείλει ο Νικηφόρος και αυτόματα ο έλεγχος της περιουσία θα φύγει από εκείνον όπως και όσα δικαιούται». Ο Δούκας νωρίς το ξημέρωμα, αφού αποχαιρετά την οικογένειά του, φεύγει από το σπίτι του…

Ο Μιλτιάδης πατάει τη σκανδάλη αλλά αντί για τον Δούκα πετυχαίνει τον Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες

Καθώς ο Δούκας με τον Κωνσταντή και τον Μελέτη κατευθύνονται στο αυτοκίνητο, πίσω από τα φυτά εμφανίζεται ο Μιλτιάδης και σημαδεύει με το όπλο τον αδελφό του. «Τι πας να κάνεις; Κατέβασε το όπλο», του λέει ο Δούκας και ο Μιλτιάδης του απαντάει: «Ηρθε επιτέλους η ώρα σου» και πατάει τη σκανδάλη. Ομως ο Μελέτης σπρώχνει τον Δούκα και τρώει εκείνος τη σφαίρα στο κεφάλι.

Πέφτει κάτω αιμόφυρτος, ενώ ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί τι έχει κάνει και κοιτάζει σοκαρισμένος. «Μελέτη…», ψελλίζει, ενώ ο Κωνσταντής πιάνει τους σφυγμούς του και καταλαβαίνει πως ο Μελέτης έχει πεθάνει! «Θα σαπίσεις στην κόλαση», του φωνάζει ο Δούκας, ενώ η Αγορίτσα με την Ανέτ βγαίνουν έξω να δουν τι έχει συμβεί. Η Ανέτ όταν αντικρίζει τον γιο της αιμόφυρτο τρέχει κοντά του και σπαράζει: «Παιδί μου! Γιατί; Γιατί;».

Μελέτης Άγριες Μέλισσες spoiler

Ο Μιλτιάδης τα έχει χαμένα: «Εγώ… Δεν ήθελα…», μονολογεί και συνειδητοποιεί το κακό που έκανε στην αδελφή του. Ο χρόνος πιέζει τον Δούκα και μαζί με τον Κωνσταντή φεύγουν, ενώ η Ανέτ τους εκλιπαρεί για βοήθεια. Στη συνέχεια φτάνουν εκεί άνθρωποι από το χωριό και σοκάρονται με το θέαμα.

Πάνε να βοηθήσουν τον Μελέτη, αλλά η Ανέτ τους διώχνει: «Μην αγγίζετε τον γιο μου», φωνάζει και όλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό. Η Αγορίτσα καλεί ασθενοφόρο και λίγο αργότερα φτάνει εκεί και η Ανέτ: «Αφήστε με να έρθω μαζί, είμαι η μητέρα του!

Σας παρακαλώ σώστε το παιδί μου», λέει και προκαλεί ξανά σοκ σε Παναγιώτη, Κυριάκο και παπα-Γρηγόρη. Ο Προύσαλης φτάνει εκεί και παίρνει τον Μιλτιάδη στο τμήμα όπου του λέει πως ο στόχος του ήταν ο Δούκας και όχι ο Μελέτης, την ίδια ώρα ο Δούκας είναι συγκλονισμένος και λέει στον Κωνσταντή: «Θα εκδικηθώ για τον θάνατο του Μελέτη να είσαι σίγουρος», χωρίς να ξέρουν πως εκείνος είναι ακόμα ζωντανός.

Ο Κυριάκος ενημερώνει τη Βιολέτα για τον Μιλτιάδη τη στιγμή που εκείνη κάνει πρόβα νυφικού. Τρέχει στην αστυνομία και αρχίζει να χτυπάει τον Μιλτιάδη και να του φωνάζει: «Τα κατέστρεψες όλα! Γιατί το έκανες;» και στη συνέχεια πέφτει στην αγκαλιά του και κλαίει. Ο Μιλτιάδης μεταφέρεται στις φυλακές και εκεί από το βάρος των τύψεων κάνει απόπειρα αυτοκτονίας…

Πέρα από τον Μελέτη, άδικα θα φάει μία σφαίρα και η Θεοδοσία. Δείτε εδώ όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας για το τέλος της.

Ο Μελέτης χάνει το μάτι του!

Ο Μελέτης μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο έχοντας χάσει πολύ αίμα και οι σφυγμοί του πέφτουν, μέχρι που η καρδιά του σταματάει. Η Ανέτ δεν μπορεί να πιστέψει πως χάνει και πάλι το παιδί της και λιποθυμάει. Στη συνέχεια φτάνει εκεί ο Κωνσταντής και η Ανέτ του επιτίθεται για το γεγονός ότι σηκώθηκαν και έφυγαν με τον Δούκα! Οι γιατροί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να σώσουν τον Μελέτη και μετά από πολλές ώρες στο χειρουργείο, ο γιατρός βγαίνει έξω και ανακοινώνει στην Ανέτ:

«Είναι καλά, καταφέραμε να τον σώσουμε, αλλά δυστυχώς η σφαίρα τον βρήκε στο αριστερό μάτι και δεν μπορέσαμε να το σώσουμε». Εκείνη νιώθει ανακούφιση που το παιδί της είναι ζωντανό, όπως και ο Κωνσταντής, οι οποίοι στη συνέχεια μπαίνουν στο δωμάτιο για να τον δουν…

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σχόλια