8 Λέξεις: Η Ηλιάνα μετά τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρείο προσπαθεί να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των δικών της ανθρώπων.

Ωστόσο, ορκίζεται να εκδικηθεί τον Οδυσσέα, καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο για όσα περνάει.

Ο έρωτας του Οδυσσέα και της Ηλιάνας δεν στάθηκε ιδιαίτερα δυ­νατός για να νικήσει τα προβλήματα που προέκυψαν στην πο­ρεία, καθώς είχε επιπτώσεις στον καθένα προσωπικά αλλά και στη μεταξύ τους σχέση. Παρά τις προσπάθειες και τις θυσίες που έκαναν, το οριστικό τέλος δόθηκε όταν αποκαλύφθηκε πως η’Ερση περιμένει το παιδί του. Τότε η Ηλιάνα κατηγόρησε τον άλλοτε αγαπημένο της για προδοσία και ότι εξαιτίας του διέλυσε τη ζωή της και τον γά­μο της με τον Μιχαήλ.

Στη συνέχεια, π ίδια, θέλοντας να αντιδράσει στην καταπίεση που δεχόταν από τον τελευταίο αλλά και τις ενέργειες κάποιων που έπαιζαν με το μυαλό της, έκανε σπασμωδικές κινήσεις. Όλα αυ­τά είχαν ως αποτέλεσμα να την οδηγήσουν στο ψυ­χιατρείο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, στα προσε­χή επεισόδια, η Ηλιάνα παίρνει εξιτήριο από το ψυχια­τρείο και προσπαθεί να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των δικών της ανθρώπων. Συγκεκριμένα, του πατέρα της Άκη και του πρώην συζύγου της Μιχαήλ, ο οποίος έχει πάρει με νόμιμο τρόπο τη γονική επιμέλεια της κόρης τους.

Από ό,τι φαίνεται, μάλιστα, οι προσπάθειες της αποδίδουν καρπούς, αφού ο Μιχαήλ και η Ηλιάνα συμφωνούν για χάρη του παι­διού να φτιάξουν τις σχέσεις τους. Κι ενώ όλα δείχνουν να μπαίνουν σε μια σειρά, κάποια στιγμή π Ηλιάνα βλέπει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες του Οδυσσέα και της Ερσης στις οποίες φαίνεται πως είναι καλύτερα από ποτέ.

Oι εξελίξεις καθηλώνουν!

Σύντομα, η πρώτη βγαίνει εκτός ελέγχου και ορκίζεται να εκδικηθεί τον Οδυσσέα με τον χειρότερο τρόπο. Αρχικά, του τηλεφωνεί και τον κατηγορεί ευθέως για όσα περνάει. Εκείνος ξαφνιά­ζεται από τη συμπεριφορά της και ενημερώνει σχετικά τη Ναυσικά, εξηγώντας της τι έγινε κι αφήνοντας σε εκείνη να αποφασίσει αν πρέ­πει να το μάθει ο Μιχαήλ ή όχι. Η Ναυσικά, φυσικά, ενημε­ρώνει τον Μιχαήλ για την επίθεση της Ηλιάνας προς τον Οδυσσέα και αυτός με τη σειρά του μιλάει στον Ακη, προειδοποιώντας τον να μαζέψει την κόρη του. Όπως και γίνεται. Ο Άκης απαιτεί εξηγήσεις από την Ηλιάνα, αλλά εκείνη αρνείται ότι του τηλεφώνησε, όπως διαβάζουμε στο my tv.

Την επό­μενη μέρα, η ίδια χάνει ακόμη μία φορά την ψυχραι­μία της και ξεπερνά κάθε όριο λογικής. Αρχίζει να παίρνει συνέχεια τηλέφωνο τον Οδυσσέα και να τον βρίζει με τον χειρότερο τρόπο, κατηγορώντας τογ για όλα τα δεινά που την έχουν βρει το τελευταίο διάστημα. Εκείνη τη στιγμή, στο πλευρό του άντρα βρίσκεται η ‘Ερση, η οποία μαγνητοφωνεί τις συνομιλίες, μη βρίσκοντας άλλο τρόπο να αντιμετωπίσει τις εκρήξεις της Ηλιάνας. Έπειτα, η ‘Ερση στέλνεις ηχογραφήσεις της κοπέλας στον Άκη και η συνέχεια είναι πολύ δυσάρεστη για την Ηλιάνα, η οποία πλέον πέφτει και στα μάτια του πατέρα της.

Σχόλια