Ο Καλλέργης μπαίνει σε ένα πολύ σκοτεινό και παράνομο κομμάτι της φαρμακοβιομηχανίας. Ο Αλέκος πριν από τον γάμο του με την Ηλιάνα μαθαίνει τα πάντα για την πλεκτάνη που έστησε ο Δημήτρης στην ίδια του την αδελφή.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην καθηµερινή δραµατική σειρά του ΣΚΑΪ, «8 λέξεις». Ο Ακης, με μισή καρδιά, δέχεται να παντρευτεί η Ηλιάνα τον Αλέκο, αφού πιστεύει ότι κάνει αυτή την υποχώρηση για το καλό της κόρης του, αλλά παράλληλα θέτει τους δικούς του όρους. Στην Κέρκυρα ο Οδυσσέας με την Ερση περνούν και πάλι ευτυχισμένες στιγμές, μετά την περιπέτεια της φυλακής. Πηγαίνουν βόλτες, ψωνίζουν μωρουδιακά και περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί. Ο Σίμος με την Ολυμπία τσακώνονται για ακόμα μία φορά και η μικρή πάνω στον καβγά του λέει ότι θα προτιμούσε να μείνει με τη μητέρα της. Ο Αλέκος συνειδητοποιεί πως ο Δημήτρης κρύβεται πίσω από την πλεκτάνη που σκοπό είχε να τρελάνει την Ηλιάνα, αλλά κρατάει κλειστά τα χαρτιά του. Εν τω μεταξύ, οι διαδικασίες για την υιοθεσία της Τζουλιάνας από τη Ναυσικά προχωρούν. Η γυναίκα την παίρνει από το Ορφανοτροφείο για τρεις μέρες και περνούν όμορφες και συγκινητικές στιγμές μαζί στο σπίτι της.

Στο μεταξύ ο Μάρκος μαθαίνει τις κινήσεις του Ακη σχετικά με τα φάρμακα των οποίων την άδεια δεν ανανέωσε και γίνεται έξαλλος. Πηγαίνει και τον βρίσκει στο γραφείο του με σκοπό να τον απειλήσει, αλλά ο Ακης καταφέρνει πάντα να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά. Η Ολυμπία πάει να μείνει με την Εύα και τον Νικηφόρο και η συμπεριφορά της δείχνει από την πρώτη μέρα ότι τα προβλήματα που θα δημιουργήσει δεν θα έχουν τέλος. Εχει ήδη νυχτώσει όταν η Εύα σηκώνεται από το κρεβάτι της και συνειδητοποιεί ότι η Ολυμπία το έχει σκάσει από το σπίτι. Μαζί με τον Νικηφόρο την ψάχνουν γεμάτοι αγωνία και τελικά τη βρίσκουν να παίζει μπόουλινγκ με μια άγνωστη παρέα. Η Εύα γίνεται έξαλλη και ενημερώνει τον Σίμο πως η κατάσταση έχει ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο. Ο Μάρκος μπαίνει όλο και πιο βαθιά στην παραγωγή των αναβολικών! Ενας δρόμος που δείχνει να μην έχει γυρισμό…

powered by Rubicon Project
(Το παρόν κείμενο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στο «Tv Έθνος», 23 Φεβρουαρίου 2020)

Σχόλια