Ο Οδυσσέας μετακομίζει στην Αθήνα, προκειμένου να είναι κοντά στη φυλακισμένη Ερση

Ανατροπές με πρωταγωνίστρια την Ηλιάνα έρχονται στα προσεχή επεισόδια της καθηµερινής σειράς «8 λέξεις». Στο διπλό επεισόδιο της Πέμπτης (22/1), η Αστυνομία συλλαμβάνει την Ερση και ο Οδυσσέας συγκλονίζεται! Ο Εκτορας σπεύδει στο τμήμα για να προσφέρει τη νομική του βοήθεια.

Η Ερση καταρρέει μπροστά στον Οδυσσέα και του λέει ότι νιώθει πιο τρομοκρατημένη από ποτέ! Ο Αλέκος ανακαλύπτει πως η Ηλιάνα σκότωσε την Αγγελική! Σύντομα εξασφαλίζει τη βουβή ομολογία της Ηλιάνας ότι αυτή κρύβεται πίσω από το διπλό φονικό στην Κέρκυρα και της υπόσχεται «σιωπή». Παράλληλα η Ερση περνάει από ανακριτή και προφυλακίζεται, ενώ ο Οδυσσέας με τον Εκτορα πασχίζουν να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από αυτήν την πλεκτάνη.

Τι θα δούμε στα επεισόδια της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου

Ο Οδυσσέας μετακομίζει στην Αθήνα, προκειμένου να είναι κοντά στη φυλακισμένη Ερση. Ο Μιχαήλ αποφασίζει να ακολουθήσει τη συμβουλή της Λουκίας και μαζεύει όλα τα ρούχα και τα παιχνίδια της Αριάδνης, προκειμένου να τα δωρίσει. Ο Δημήτρης πιέζει τον Μητροφάνη να προχωρήσει με το σχέδιο κατά της Ηλιάνας, ενώ εκείνη δείχνει να βρίσκει έναν σύμμαχο στο πρόσωπο του Αλέκου. Ο Μιλτιάδης μαθαίνει για το χρέος της Κατερίνας στην πιστωτική και γίνεται έξαλλος. Ο Οδυσσέας πιέζει τον Εκτορα να του πει πού μένει ο σύντροφος του νεκρού μοντέλου και την ίδια μέρα τον επισκέπτεται. Τα πράγματα κορυφώνονται γρήγορα και οι δύο άνδρες πιάνονται στα χέρια και οδηγούνται στο τμήμα.

Σχόλια