Αποκλειστικό – «φωτιά» για την σειρά 8 λέξεις στον ΣΚΑΙ! Η Σμαράγδα γεννάει το παιδί του Λουκά και έχουμε το ρεπορτάζ!

Ο Ακης θέλει πίσω τη Σμαράγδα, ενώ αυτή αποφασίζει να συνεχίσει τη ζωή της μακριά από την επιρροή του και να ολοκληρώσει το σχέδιο της εκδίκησής της.

Ο Ακης, μετανιωμένος για όλα, συνεχίζει να πολιορκεί τη Σμαράγδα. Οι επισκέψεις του είναι όλο και πιο συχνές, ενώ η συμπεριφορά του είναι εντελώς διαφορετική. Δείχνει να νοιάζεται για το παιδί τους αλλά και γι’ αυτήν. Η επιθυμία του είναι να χτίσουν μια κανονική οικογένεια, όμως εκείνη δεν δείχνει διατεθειμένη να γυρίσει κοντά του και του το λέει εμμέσως πλην σαφώς. Αντίθετα, η Σμαράγδα παίρνει μια απόφαση που θα ανατρέψει τις ισορροπίες και θα αλλάξει ριζικά τη ζωή της. Η απόφασή της έχει να κάνει άμεσα με τον Λουκά, ο οποίος της κάνει μια αναπάντεχη πρόταση: «Σμαράγδα, θέλω να μείνουμε μαζί. Θέλω να γίνεις η οικογένεια που δεν είχα μέχρι χθες. Σ’ αγαπώ, σε εμπιστεύομαι και θέλω να κάνουμε μαζί ένα παιδί.

Θέλω πολύ ένα παιδί στην ζωή μου. Ενα παιδί που θα έχει μάνα εσένα», της προτείνει. Η Σμαράγδα που αισθάνεται τον Λουκά δικό της άνθρωπο, δέχεται την πρότασή του: «Ναι, Λουκά. Κι εγώ δεν έχω κανέναν όσο εσένα. Εσύ μου στάθηκες, ήσουν ειλικρινείς μαζί μου. Με βοήθησες και αισθάνομαι ότι το δικό μας δέσιμο είναι το πιο δυνατό απ’ όλα», παραδέχεται. Λίγο αργότερα ο Λουκάς ακούει με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό τη Σμαράγδα να του λέει: «Και ναι, δέχομαι να γεννήσω το παιδί σου. Το θέλω κι εγώ και με μεγάλη χαρά θα το κάνω». Η ατμόσφαιρα είναι φορτισμένη και οι δυο τους και κάνουν αμοιβαίες εξομολογήσεις για το ψυχικό δέσιμο που τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση, ενώ παράλληλα αποφασίζουν να συγκατοικήσουν. Την ίδια στιγμή η Κατερίνα γνωρίζει το παιδί της Σμαράγδας κι ο Λουκάς της ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα: «Κατερίνα, είμαι ευτυχισμένος.

Με τη Σμαράγδα αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί και να κάνουμε ένα δικό μας παιδί», της λέει. Χωρίς να χάσει χρόνο, ο Λουκάς μετακομίζει στο σπίτι της Σμαράγδας, η οποία όμως αντιμετωπίζει τη ζήλια του Ακη. «Κανόνισε να σκοτωθούμε. Με το δικό μου το παιδί δεν θα μείνει κανείς άλλος άντρας μέσα στο σπίτι. Το κατάλαβες; Αλλιώς θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να σου το πάρω. Διώξ’ τον για να μην έχουμε κακά ξεμπερδέματα», της ξεκαθαρίζει. Η Σμαράγδα όμως δείχνει να μη «μασάει» απέναντι στον Ακη και δεν ακολουθεί τις εντολές του. Στο μεταξύ, ο Εκτορας μαθαίνει όλη την αλήθεια για το παρελθόν της Σμαράγδας και αναγκάζει τη Στέλλα να του παραδεχτεί ένα μέρος από το σχέδιο που στήθηκε εις βάρος της Ηλιάνας, χωρίς όμως να του αποκαλύπτει τον εγκέφαλο του σχεδίου. Τι θα γίνει όμως να βγει στην επιφάνεια η αλήθεια; Ποια θα είναι η μοίρα της Σμαράγδας και του παιδιού;

Σχόλια