Στη σύλληψη 23χρονου, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε στις 31 Μαΐου, στην Λεμεσό, με θύμα 28χρονο, προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας. Εναντίον του 23χρονου, καθώς και εναντίον άλλων οκτώ προσώπων, προέκυψαν στοιχεία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που διεξάγει το ΤΑΕ Λεμεσού, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.

Τα στοιχεία και φωτογραφίες των υπόπτων είχαν δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό τους.

Το πρωί σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε εναντίον του διάταγμα τετραήμερης κράτησης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης. Προηγήθηκε στις 22 Ιουνίου, η σύλληψη ακόμη ενός καταζητούμενου, ηλικίας 23χρόνων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 7.30 το βράδυ της 31ης Μαΐου, αριθμός προσώπων επιτέθηκαν με ρόπαλα και σίδερα σε 28χρονο, ο οποίος βρισκόταν εντός του ιδιωτικού του οχήματος, σε περιοχή της Λεμεσού. Στην περιοχή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι από την επίθεση που δέχθηκε υπέστη θλαστικό τραύμα στο πρόσωπο και ανοικτό κάταγμα στο δεξί αγκώνα. (Το Αστυνομικό Δελτίο Αρ. 3, ημερομηνίας 01/06/2020, είναι σχετικό).

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σχόλια