Σύσκεψη και ξενάγηση στο νέο γήπεδο της Λεμεσού πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης, μεταξύ των εκπροσώπων των συλλόγων της Λεμεσού και του προέδρου του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Από πλευράς Απόλλωνα, το παρών τους έδωσαν οι Νίκος Κίρζης, Ξενοφώντας Χαραλάμπους και ο Γιώργος Παπαγιάννης, ενώ από πλευράς ΑΕΛ οι Γιώργος Σαββίδης, Κώστας Κωνσταντίνου, Δημήτρης Καλλής και Στέλιος Αυγολούπης.

Οι παρευρισκόμενοι, ξεναγήθηκαν στον χώρο, μελέτησαν τα σχέδια του νέου γηπέδου, όπως επίσης και για το στάδιο των έργων (άρχισε να χτίζεται η κεντρική εξέδρα). Μάλιστα, είδαν από κοντά και τα βοηθητικά γήπεδα, τα οποία είναι έτοιμα! Όπως έγινε γνωστό, μέχρι τον Μάιο του 2022, το νέο γήπεδο της Λεμεσού θα είναι έτοιμο.

Ο διοικητικός ηγέτης των γαλάζιων, Νίκος Κίρζης, μίλησε εν συντομία στα ΜΜΕ που βρέθηκαν στις διεργασίες για το νέο γήπεδο της πόλης.

«Ήρθαμε και είδαμε το όνειρο των Απολλωνιστών, αλλά και οπαδών άλλων ομάδων να παίρνει μορφή. Μας ικανοποιεί που το γήπεδο προχωρεί βάσει προγράμματος. Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση, λόγω κορωνοϊού, αλλά μας ικανοποιεί η εξέλιξη των έργων. Η Λεμεσός χρειάζεται αυτό το γήπεδο», ανέφερε ο Νίκος Κίρζης.

Original Source: http://omada.reporter.com.cy

Σχόλια