Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Κύπρου και ιδιαίτερα στις τάξεις του Απόλλωνα, η απομάκρυνση του Σωφρόνη Αυγουστή από τον πάγκο της ομάδας της Λεμεσού.

Τρεις ημέρες μετά το διαζύγιο με τους γαλάζιους, ο Κύπριος τεχνικός σπάει τη σιωπή του και μιλάει για όλα όσα έζησε στον Απόλλωνα μέχρι τη λύση της συνεργασίας του. Ο Σωφρόνης Αυγουστή, θα είναι φιλοξενούμενος απόψε στην εκπομπή «Ώρα για Μπάλα» στην Cytavision και αναμένεται να πει αρκετά ενδιαφέροντα για την πορεία του στην ομάδα της Λεμεσού.

Αναμφισβήτητα, τα ερωτήματα που συνοδεύουν την απόφαση αποδέσμευσης του Κύπριου προπονητή είναι αμέτρητα και βασανίζουν τους φίλους του Απόλλωνα. Και κακά τα ψέματα, οι φίλοι του Απόλλωνα βασανίζονται εδώ και καιρό, αφού με τον Σωφρόνη στον πάγκο, έφτασαν τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά από τον μεγάλο στόχο και από το όνειρο που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα.

Σε αυτή την πορεία ο Σωφρόνης πέραν από αναμορφωτής, αποδείχθηκε πως ήταν και ο άνθρωπος που απορροφούσε όλους τους κραδασμούς που προκαλούσε η παρουσία του Πέτρου Κονναφή στην ομάδα αλλά και των λανθασμένων, όπως αυτοί κρίνονται από τους φίλους των γαλάζιων, χειρισμών της διοίκησης Κίρζη σε μια σειρά από ζητήματα.

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα, αναμένεται να αναλύσει απόψε στις 21:00 ο Σωφρόνης Αυγουστή στην τηλεοπτική εκπομπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Original Source: http://omada.reporter.com.cy

Σχόλια