Η Νεφέλη Αντωνί

ου, ο άγγελος που δεν μιλάει αλλά τραγουδάει, σήμερα είχε την τελετή αποφοίτησή της και φυσικά την αποφοίτησή της δεν μπορούσε να λείψει το τραγούδι.

Το κορίτσι με τα υπέροχα ξανθά μαλλιά και τα καταγάλανα μάτια που μας συγκίνησε ουκ ολίγες φορές, με την υπέροχη φωνή της στις 26 Ιουνίου έλαβε το απολυτήριό της από το Ειδικό Σχολείο του Αγίου Σπυρίδωνα, στη Λάρνακα και λύνει τα σχολικά δεσμά.

Η Νεφέλη αφιέρωσε σε όλους το αγαπημένο της τραγούδι. Το «χαρταετό» σε στίχους Πάμπου Κουζάλή και μουσική Κώστα Κακογιάννη.

Στη σελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωση γράφει «πέταξε και το Νεφελάκι από τα σχολικά δεσμά και φυσικά με τον αγαπημένο της χαρταετό αφού τον τραγούδησε στην αποφοίτηση της και συγκίνησε όλους τους παρευρισκόμενους στην λύτη τελετή που έγινε για τα παιδιά που φέτος αποφοίτησαν από το Ειδικό Σχολείο του Αγίου Σπυρίδωνα.

Η Νεφέλη λύνει πλέον τα σχολικά δεσμά και είναι έτοιμη να ανοίξει τα μουσικά της φτερά σε δέσμευση εφόρου ζωής με τον καλλιτεχνικό της κόσμο που τόσο λατρεύει! Ας ελπίζουμε ότι θα αποδειχτεί ισάξιος της αγάπης, του ταλέντου της και του πάθους της για το τραγούδι και τη μουσική».

Σχόλια