Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί των σορών της Νίκης Σιεφταλή, 44 χρόνων, και του Χριστάκη Χριστοδούλου, 56 χρόνων, που εντοπίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας σε διαμέρισμα στη Λακατάμια, κι οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σήμερα.


Σύμφωνα με τα ευρήματα των νεκροτομών που διενήργησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους, Σοφοκλής Σοφοκλέους και Αγγελική Παπέττα, ο θάνατος της 44χρονης και του 56χρονου οφείλεται σε εσωτερική αιμορραγία και αιμορραγικό σοκ, που προκλήθηκαν από πυροβόλο όπλο.

Ο 56χρονος έφερε τραύμα στο στήθος ενώ η 44χρονη στο κάτω μέρος του λαιμού.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, στις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα στη Λακατάμια νεκροί, με μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας να βρίσκονται αντιμέτωποι με το φρικιαστικό εύρημα. Και τα 2 θύματα έφεραν τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Πληροφορίες, που διερευνώνται, αναφέρουν πως η τελευταία φορά που το ζευγάρι είχε θεαθεί, ήταν το πρωί και πιστεύεται ότι το φονικό έγινε κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, Χρίστος Αντρέου, ανέφερε ότι παρόλο που εκ πρώτης όψεως η αστυνομία διερευνά υπόθεση που αφορά φόνο εκ προ μελέτης και αυτοχειρία, εντούτοις ένα σημείωμα το οποίο εντοπίστηκε στη σκηνή περιπλέκει τα γεγονότα που οδήγησαν στο θάνατο τα 2 πρόσωπα.

Στη σκηνή μετέβησαν ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων, Δημήτρης Δημητρίου, και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας, Γιαννάκης Χαραλάμπους. Αυτοψία διενήργησαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους, Αγγελική Παπέττα και Νικόλας Χαραλάμπους.

Από την σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, μεταξύ των οποίων κι ένα δίκανο πυροβόλο όπλο, τα οποία θα τύχουν επιστημονικών εξετάσεων.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία Λακατάμια: Αδιευκρίνιστες οι συνθήκες – Στο μικροσκόπιο το σημείωμα

Σχόλια