Ο 13χρονος Γαβριήλ Ψηλογένης [αγωνίζεται στις Ακαδημίες της Ομόνοιας Λευκωσίας] έχει προσελκύσει τα βλέμματα τριών Ισπανικών ομαδων, οι οποίες παρακολουθούν την εξέλιξή του και ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στις Ακαδημίες τους.

Πρόκειται για 2 συλλόγους, της La Liga, Χετάφε και Λεγανές, καθως επίσης και τη Ράγιο Βαγιεκανό [Segunda] Ο 13χρονος πιτσιρικάς έχει προσελκύσει επίσης το ενδιαφέρον και Ελληνικών ομάδων [Δεν κρίνεται σκόπιμη αναφορά τους σε αυτό το σημείο].

Οι Ισπανικοί σύλλογοι είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά πέρσι σε τουρνουά στη Μαδρίτη τον νεαρό άσσο, ο οποίος τους εντυπωσίασε με το ταλέντο και το παιχνίδι του. Ως αμυντικός μέσος, ο Γαβριήλ χαρακτηρίζεται ως πολύ έξυπνος ποδοσφαιριστής, με γρήγορη σκέψη, εξαιρετική πάσα, ενώ στο παιχνίδι του βλέπεις, αυτό το mentality που χαρακτηρίζει τους κορυφαίους Ισπανούς μέσους όπως ο Τσάβι, στοιχείο που εντυπωσίασε τους σκάουτερς των Ισπανικών ομάδων.

Τον μικρό εκτός από το ταλέντο και την ποιότητα του χαρακτήρα του, τον συνοδεύει η αφοσίωση της σκληρής καθημερινής δουλειάς που κάνει με στόχο και σκοπό να κυνηγήσει τα όνειρά του. Χαιρόμαστε αφάνταστα που αναγνωρίζεται η ποιότητα και το ταλέντο νεαρών Κυπρίων από συλλόγους του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο. Ο Γαβριήλ Ψηλογένης, είναι μέλος του δικτύου ελίτ ποδοσφαιριστών της Superior Squad Agency.

Πηγή: footballacademia.com

Original Source: http://omada.reporter.com.cy

Σχόλια