Το όνειρο χιλιάδων Λεμεσιανών παίρνει σάρκα και οστά, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, μετά από ενημέρωση των διοικήσεων των τριών ομάδων της πόλης, για την πορεία των κατασκευαστικών εργασιών στο νέο γήπεδο, στο Κολόσσι.

Μέλη του ΔΣ του ΚΟΑ και οι διοικήσεις των ομάδων είχαν το πρωί σύσκεψη στο χώρο του εργοταξίου και ακολούθως περιόδευσαν στο νέο γήπεδο της Λεμεσού, που αναμένεται να είναι έτοιμο την άνοιξη του 2022.

Όπως είπε ο κ.Μιχαηλίδης, «το όνειρο χιλιάδων Λεμεσιανών παίρνει σάρκα και οστά, αφού εδώ πίσω μας ήδη φαίνεται ότι οι εργασίες προχωρούν».

«Έχουμε ενημερωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από τους υπευθύνους των Δημοσίων Έργων, τον εργολάβο, τη δική μας ομάδα τεχνικών και έχουν απαντηθεί πάρα πολλές ερωτήσεις και απορίες των τριών ομάδων που θα χρησιμοποιούν το γήπεδο», συμπλήρωσε.

Σαν ΚΟΑ, συνέχισε, «εκφράζουμε την απόλυτη μας ικανοποίηση για την πορεία των εργασιών» και διαβεβαίωσε πως ο οργανισμός θα παρακολουθεί στενά τις εργασίες για το έργο και θα ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα τις ομάδες.

Τέλος σημείωσε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις για το έργο και έχει ζητήσει να ενημερωθεί σχετικά σε πρόσφατη σύσκεψη στο Προεδρικό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Original Source: http://omada.reporter.com.cy

Σχόλια