Για τα αγωνιστικά δεδομένα στην Ανόρθωση και τις μεταγραφές μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Αμμοχώστου, Σάββας Πηλακούτας, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο διαιτητής που ορίστηκε να διευθύνει το Απόλλων-Ομόνοια

«Γκαλίτσιος και Εγγλέζου ξεπέρασαν τα προβλήματα τους. Ευελπιστούμε ότι δεν θα προκύψει κάτι το απρόοπτο. Κόντρα σε μια ομάδα που έχει ποιότητα, δεν χωράει υποτίμηση», ανέφερε αρχικά για το παιχνίδι με την Πάφο και τους τραυματίες.

«Γενικότερα όσο αφορά τις προσθαφαιρέσεις υπάρχει μια προσέγγιση από το καλοκαίρι. Έχουν γίνει προσεγμένες κινήσεις, έτσι θα γίνει και αυτή την μεταγραφική περίοδο. Θα επιλέξουμε να τοποθετηθούμε όταν υπάρχουν υπογραφές, αυτό ισχύει και για αυτούς που θα αποχωρήσουν» ανέφερε για τον Πόποβιτς και τον Κοφί ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Αμμοχώτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τιμούρ από τις Φυλακές: Είμαι δίπλα στους Γεωργιανούς

«Έχουν διευθετηθεί οι οφειλές. Η διοίκηση κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να μην προκύψει οποιοδήποτε οικονομικό θέμα. Θέλουμε να λειτουργούμε άριστα», πρόσθεσε για την περίπτωση του Ντούρις.

Για τον Ράγιος είπε «είναι μια δικαστική διαμάχη όπου μπήκε ο ποδοσφαιριστής. Η ψυχολογία του είναι σε πολύ καλό επίπεδο».

Original Source: http://omada.reporter.com.cy

Σχόλια