Στην παραδοχή πως ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα όταν δεν αγωνίζεται ο Γκάγιας Ζαχίντ, προχώρησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός του Παναθηναϊκού σε δηλώσεις του ανέφερε πως πρέπει ο Παναθηναϊκός να μάθει να αγωνίζεται και χωρίς τον έμπειρο μέσο.

Αναλυτικά:

Για τον Μπουζούκη ως αντί-Ζαχίντ: «Πρέπει να δίνουμε λίγο περιθώριο χρόνου. Ο κάθε παίκτης είναι διαφορετικός. Είχαμε βρει μια χημεία. Όταν μας λείπει ο Ζαχίντ που στο χτίσιμο είναι σημείο αναφοράς, σίγουρα υπάρχει πρόβλημα. Πρέπει να σταθούμε στον Μπουζούκη. Σε ένα ματς εκτός έδρας, όλη η ομάδα ήταν μέτρια, ήταν φυσικό να επηρεαστεί. Δεν σημαίνει τίποτα το ένα ματς. Πάντα θα υπάρχει μια αντίθεση στα λεγόμενα. Για παράδειγμα. Ο Μπουζούκης δεν πάει καλά επειδή παίζει στην άκρη γιατί δεν παίζει στην φυσική του θέση. Όταν παίζει ως δεκάρι, να λένε ότι δεν ανταποκρίθηκε. Για εμάς έχει την ίδια ποιότητα είτε απέξω, είτε παίζοντας μέσα. Μπορεί να είναι στην αρχή μέσα, μετά να αλλάξει το πλάνο. Είναι πολύ καλός, μπορεί να είναι οργανωτής στον άξονα και ως winger μπορεί να ανταποκριθεί πολύ καλά».

Πηγή:gazzetta.gr

Original Source: http://omada.reporter.com.cy

Σχόλια