Σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις ανταποκρίθηκαν σήμερα οι Ναυαγοσώστες στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, έχουν ως εξής:

Στο ΛΕΜ 12 έναντι Debenhams η ώρα 11.00 Άνδρας από Ρωσία 25 ετών παρουσίασε συμπτώματα με ταχυπαλμία άνω των 180 και πολύ ψηλή αρτηριακή πίεση.

Καλέστηκε ασθενοφόρο και ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Στην δεύτερη περίπτωση, στο ΛΕΜ 8 περιοχή La Isla και ώρα 17.00, άνδρες 45 και 46 ετών από Κύπρο κινδύνευσαν με πνιγμό στην προσπάθεια του ενός να βοηθήσει τον άλλον. Άμεσα, οι Ναυαγοσώστες της περιοχής ανταποκρίθηκαν και μετέφεραν και τους δύο με ασφάλεια στην ακτή όπου έδωσαν οποιονδήποτε βοήθεια χρειάστηκε.

Στην τρίτη περίπτωση, στο ΛΕΜ 0 έναντι Δημοσίου ζωολογικού στις 15.15, οι Ναυαγοσώστες μας απέτρεψαν τα χειρότερα όταν άνδρας 26 ετών από Αίγυπτο κινδύνευσε με πνιγμό. Άμεσα ανταποκρίθηκαν οι Ναυαγοσώστες μας και με την βοήθεια και του διπλανού σημείου, το οποίο διαθέτει Jet ski, τον μετέφεραν στην ακτή με ασφάλεια.

Στην τέταρτη περίπτωση, στο ΛΕΜ 2 περιοχή Governors Beach, γυναίκα 36 ετών από Κύπρο κινδύνευσε με αναφυλακτικό σοκ μετά από τσίμπημα δρακαινας. Έγινε χορήγηση οξυγόνου και με ασθενοφόρο η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού

Σχόλια