Αστυνομικό φυλάκιο τοποθετήθηκε επί της Λεωφόρου Ελευθερίας στην κοινότητα Χλώρακας, στο πλαίσιο συνεργασίας του Κοινοτικού Συμβουλίου Χλώρακας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου.

Σε γραπτή του ανακοίνωση, ο Πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Χλώρακας, Νικόλας Λιασίδης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον αστυνομικό διευθυντή Πάφου, Νίκο Πενταρά, για τις άμεσες ενέργειες στην προσπάθεια πάταξης της παρανομίας στην περιοχή.

Ο κ. Λιασίδης χαρακτήρισε αισθητή την ύφεση της εγκληματικότητας στην Χλώρακα μετά, όπως σημειώνει, τις άμεσες ενέργειες όπως την ενίσχυση της αστυνόμευσης στην περιοχή με τμήματα της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου αλλά και της ΜΜΑΔ.

Επιπρόσθετα αναφέρθηκε και στην εντατικοποίηση των ελέγχων νάρκοτεστ, άλκοτεστ και τους ελέγχους της τροχαίας και του ΟΠΕ.

Τέλος, ο κοινοτάρχης Χλώρακας προέτρεψε τους κατοίκους της κοινότητας του να συνεργαστούν με την Αστυνομία, να δίδουν πληροφορίες για ό,τι ύποπτο αντιλαμβάνονται και να εγγραφούν στο θεσμό του Παρατηρητή της Γειτονιάς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Σχόλια