'>

Ολοι έχουν να το λένε πως αυτός ο παίκτης εχει ψυχή λιονταριού. Ενας παίκτης με ποιότητα και προσωπικότητα. Ενας παίκτης που κατάφερε με τις δικές του αγωνιστικές πράξεις να κρατήσει ζωντανή την Ενωση Νεων Παραλιμνίου στη Α κατηγορία.

Ο Βασίλης Βαλλιάνος, ο αριστερός μπακ της Ενωσης, κατάφερε σε μόλις δυο ματς (επιστρέφοντας απο τον τραυματισμό του) να κρατήσει την ομάδα στην Α κατηγορία.

Η εξυπνάδα στο χειρισμό μέσα στο γήπεδο ειναι αυτο που κάνει τον Βασίλη να ξεχωρίζει. Ολη η ομάδα πάλεψε , χωρίς ομως τις καθοριστικές κινήσεις του Βαλλιάνου, η ομάδα δεν θα κρατιόταν στην Α κατηγορία. Οι κίνήσεις του , έφεραν βαθμούς στην ομάδα κρατώντας την στη θέση που της αξίζει να βρίσκεται.

Τόσο στον αγώνα εναντίον της Πάφου , με δικές του κινήσεις η ομάδα πήρε το αποτέλεσμα 0-2 , ενώ στον τελευταίο αγώνα δυο γκολ ήρθαν πάλι χάρη στις δικές του αγωνιστικές τακτικές .

Ολοι αλλωστε γνωρίζουν τον Βαλλιανο απο το 2015 οπου βρισκόταν ξανά στην Ενωση , με τον ιδιο να δηλώνει πως αγαπά και πονά αυτη την ομάδα.

Και το απέδειξε. Ενας παίκτης σε δυο κρίσιμα παιχνίδια Παφος-Ενπ και Ενπ-Αλκή και επειδη τα λόγια ειναι περιττά, το βίντεο θα μιλήσει απο μόνο του.

'>

Σχόλια