Εδώ και καιρό οι φήμες περί χωρισμού τους έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Ωστόσο, οι φήμες διαψεύστηκαν πανηγυρικά όταν το ζευγάρι Τριανταφυλλίδου – Βλάχος εντοπίστηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και έδειχνε πιο ερωτευμένο από ποτέ.

«Κρίση ήταν και πέρασε;», είναι η επόμενη ερώτηση που ακούγεται εδώ και μερικούς μήνες, διάστημα που παρακολουθήσαμε το ζευγάρι είτε να μην εμφανίζεται μαζί είτε να κάνει unfollow ο ένας τον άλλον στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Παρ’ όλα αυτά, η κοινή τους δημόσια εμφάνιση μέσα στο νυχτερινό κέντρο τράβηξε όχι μόνο τα βλέμματα αλλά και τα φλας του φωτογράφου.

«Δεν είναι απλά μια σχέση, η Ιωάννα είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μου», είχε δηλώσει ο Πάνος Βλάχος για τη σύντροφό του, ενώ εκείνη κρατούσε πολύ πιο χαμηλούς τόνους για τη σχέση τους.

Η παρουσιάστρια του «Bake off» μπορεί να μην έχει μιλήσει ξεκάθαρα για το τι πραγματικά συνέβη ανάμεσά τους και ποια θα είναι η επόμενη μέρα μαζί με τον ηθοποιό και τραγουδιστή, σύμφωνα με πληροφορίες όμως του youweekly.gr, τέλος καλό όλα καλά, κρίση ήταν και πέρασε, το ζευγάρι συγκατοικεί ξανά μαζί και κάνει μια νέα αρχή στη σχέση του.

Σχόλια