Ο Σωκράτης και ο Ορφέας συνεχίζουν να βάζουν στο στόχαστρό τους ανυπεράσπιστα θύματα. Ωστόσο ένα βίντεο αποκαλύπτει στοιχεία στην αστυνομία για τον Σωκράτη.

H Τατιάνα, όταν διαπιστώνει ότι ο Σέκερης την παρακολουθεί, αλλάζει εντελώς στάση απέναντι στον Τόνυ, γεγονός που τον παραξενεύει πολύ. Η αστυνόμος τού τηλεφωνεί και του ανακοινώνει ότι θέλει να χωρίσουν, γκρεμίζοντας έτσι ό,τι όνειρα είχαν κάνει για το μέλλον τους.

Ο Τόνυ, τρελαμένος από τη συμπεριφορά της, αποφασίζει να γυρίσει στην Ελλάδα, αλλά η Μαργκώ του τονίζει πως προέχει να παραστεί στο Συμβούλιο. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως η Τατιάνα, επειδή γνωρίζει πως ο Σέκερης ακούει τις συνομιλίες της, θέλει να τον παραπλανήσει και σκοπεύει να πει την αλήθεια στον Τόνυ όταν τον δει από κοντά.

Την ίδια ώρα, ο Αλέξανδρος συνεχίζει να δίνει μάχη για την Ελένη και προσπαθεί μαζί με τον δικηγόρο να αποσύρει το βιβλίο του Ορφέα, ενώ ο Λευτέρης παίρνει ένα μπουκάλι χάπια, καθώς δεν μπορεί να ζήσει άλλο μαζί με τον Ορφέα.

Ο τελευταίος, όμως, προλαβαίνει να συνεφέρει τον Λευτέρη και του ζητάει να του βρει νέο σπίτι για να κρυφτούν. Ακόμη, συνεχίζει την «ιερή» αποστολή του, βάφοντας για μία ακόμη φορά τα χέρια του με αίμα.

Την επόμενη μέρα, η Αθηνά καλεί τον Σωκράτη για φαγητό με σκοπό να του αποσπάσει δείγμα DΝΑ και να επαληθεύσει εάν είναι όντως γιος του Ορφέα.

Συγχρόνως, η Τατιάνα υποκρίνεται ότι πονάει και ζητάει άδεια από την υπηρεσία, ενώ ο Τόνυ, αγνοώντας τις εξελίξεις, της τηλεφωνεί και την πιέζει να τα ξαναβρούν για χάρη του μωρού.

Εκείνη, όμως, συνεχίζει να παγιδεύει τον Σέκερη και λέει στον Τόνυ πως απέβαλε αφήνοντας τον άφωνο. Ο ίδιος δεν μπορεί να καταλάβει γιατί τον απορρίπτει ακόμα μία φορά και του ζητάει να χωρίσουν και αμέσως παίρνει την απόφαση να πάει επειγόντως στην Ελλάδα.

Ο Τόνυ κάνει και πάλι το τραπέζι στη Μαρ­γκώ μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης και ανα­μνήσεων από τα παιδικά του χρόνια. Την επόμενη μέρα, όμως, ταξιδεύει στην Ελ­λάδα προκειμένου να συναντήσει την Τατιάνα και να ζητήσει εξηγήσεις για την πα­ράλογη συμπεριφορά της. Εκείνη τότε του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια και το ζευ­γάρι τα ξαναβρίσκει. Από την άλλη, ο Σέκε­ρης ακούει από την ψυχίατρο Μίνα Κανάκη την πρόβλεψη ότι ο Ορφέας είναι ικανός να προκαλέσει ακόμα πιο φρικτά πράγμα­τα από αυτά που ήδη έχει κάνει και σοκάρε­ται. Στο Λονδίνο, ο Πέτρος στήνει την πρώ­τη μεγάλη παγίδα στη Μαργκώ, κρατώντας πάντα το προφίλ του έμπιστου φίλου και συ­νεργάτη, ενώ η Νικόλ κάνει ένα απρόσμενο τηλεφώνημα στον πρώην άντρα της, τον Ιω­σήφ, και του λέει κάτι που δεν το περιμένει κανείς.

Τις επόμε­νες μέρες, η Τατιά­να με τον Τόνυ κα­ταφέρνουν να πα­ραπλανήσουν τον Σέκερη και τον αρ­χηγό της Αστυνο­μίας, ενώ σχεδιά­ζουν τη φυγή τους στο εξωτερικό. Στα Μετέωρα, οι ενδοιασμοί της Ολγας σχετικά με τον γάμο προβληματίζουν την Άννα, που έχει αρχίσει να πι­στεύει πως η νύφη θα το βάλει στα πόδια και δεν θα παντρευτεί. Το ίδιο βράδυ, ο Σωκράτης ακόμα μία φορά ενδίδει στις ορέξεις του κακού εαυτού του, αγνοώντας όμως πως τον φόνο που διέπραξε έχει καταγράψει καρέ καρέ κρυφή κάμερα που είχε τοποθετήσει το θύμα που άφησε πίσω του. Εν τω μεταξύ, ο Ορφέας βάζει στο στόχαστρο τη Μίνα, καθώς τη θεωρεί υπεύθυνη για τον εγκλεισμό του στο ψυχιατρείο.

Το βίντεο που βρέθηκε στο σπίτι της τελευταίας στραγγαλισμένης γυ­ναίκας δεν δίνει πολλά στοιχεία στους αστυνομικούς, καθώς δεν φαί­νεται το πρόσωπο του δολοφόνου, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Σωκράτη. Ωστόσο, στο βίντεο διακρίνεται μόνο το τατουάζ στο χέρι του κι αυτό κάτι θυμίζει στην Αθηνά, αλλά δεν μπορεί να προσδιο­ρίσει πού το έχει ξαναδεί. Στο μεταξύ, κάποια γραφεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων δίνουν στην Αστυνομία στοιχεία για τα αυτοκίνητα που έχει νοικιάσει ο Λευτέρης για τον Ορφέα κι αυτό φέρνει την Αστυνο­μία ένα βήμα πιο κοντά στη σύλληψη του.

Από την άλλη, ο Αλέξανδρος και η Άννα φτάνουν στα Μετέωρα και ετοιμάζονται για τα μπάτσελορ, αλλά η Ολγα δεν δείχνει ενθουσιασμένη με την ιδέα, ενισχύοντας τους φόβους της Αννας πως μπορεί τελικά να μην προχωρήσει στον γάμο, έστω και την τελευταία στιγμή. Στην Αθήνα, ο Ορφέας πα­ραφυλάει μέσα στο ιατρείο της Μίνας με σκοπό να της επιτεθεί για να τη σκοτώσει. Ωστόσο, η επέμβαση ενός ασθενή της κοπέλας τη γλι­τώνει από τα χειρότερα και ο Ορφέας οπισθοχωρεί τραυματισμένος.

Παράλληλα, ο κλοιός γύρω από τη Μαργκώ στενεύει, αλλά ο Σέκερης ζητάει από τον Πέτρο να συλλέξει ακόμα μερικά στοιχεία πριν από το τελικό χτύπημα, ενώ ο Τόνυ και η Τατιάνα αναγκάζονται να μείνουν χωριστά ο ένας από τον άλλο μέχρι την ημέρα του ταξιδιού, γεγονός ενισχύει την ανασφάλεια της γυναίκας γι’ αυτό το μεγάλο βήμα ετοιμάζονται να κάνουν

mytv

Σχόλια