Σοκαριστικές αναμένονται οι νέες εξελίξεις της καθημερινής σειράς του Alpha «To Τατουάζ».

Ο Ορφέας θέλει να φύγει από την Ελλάδα για να αποφύγει τη σύλληψη, αλλά πριν το κάνει θέλει να κλείσει κάποιες εκκρεμότητες. Πρώτος στόχος του δεν παύει να είναι η Ελένη, αλλά πρώτα πηγαίνει και μπαίνει κρυφά στο δικηγορικό γραφείο του Μάνου. Όταν, λίγες ώρες αργότερα, ο τελευταίος ανοίγει την πόρτα του γραφείου του, βλέπει τον Ορφέα να στέκεται μπροστά του εξαγριωμένο καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο για τη φυλάκιση του!

Ο Ορφέας αρχίζει να υλοποίει το σχέδιο εκδίκησης του και για μία ακόμη φορά βάφει τα χέρια του με αίμα. Ο Μάνος είναι πια νεκρός και σειρά έχουν ο Σωκράτης και η Ελένη. Χωρίς να χάσει χρόνο ο Ορφέας πηγαίνει στο σπίτι όπου μένει ο Σωκράτης και τον αιφνιδιάζει, ενώ η είδηση της δολοφονίας του Μάνου από τον Ορφέα τους σοκάρει ρόλους. Σκόπος του τελευταίου τώρα είναι να μάθει από τον Σωκράτη πού έχει κρύψει τα χρήματα που πήρε από το σπίτι του και στη συνέχεια να τον σκοτώσει.

Ο νεαρός, όμως, είναι αμετανόητος και χωρίς να φοβάται για το τι μπορεί να πάθει δεν αποκαλύπτει πού έχει κρύψει τα λεφτά. Ο Ορφέας κρατάει δεμένο τον Σωκράτη για πολλές ώρες και με σαδιστική μανία προσπαθεί να τον αναγκάσει να του πει πού έχει κρυμμένα τα λεφτά, αλλά ο Σωκράτης ξέρει πως αν μιλήσει θα πεθάνει. Εν τω μεταξύ, ο Αλέξανδρος και η Άννα περιμένουν την Ελένη να επιστρέψει στην Αίγινα και όσο αυτή καθυστερεί η αγωνία τους μεγαλώνει. Η ανησυχία τους δυστυχώς, όμως, δεν είναι αβάσιμη, αφού ο Σωκράτης λέει στον Ορφέα πως περίμενε την Ελένη να έρθει στο σπίτι του, γεγονός που προκαλεί μεγάλη ικανοποίηση στον Ορφέα, που ξέρει ότι η Ελένη θα είναι έρμαιο στις δολοφονικές διαθέσεις του.

Και ενώ ο Σωκράτης δέχεται φρικτά βασανιστήρια από τον Ορφέα, η ζωή του απειλείται και αναγκάζεται να πει ψέματα στην Ελένη, προσκαλώντας την στην παγίδα του Ορφέα. Η Ελένη ετοιμάζεται να πάει να βρει τον Σωκράτη, χωρίς όμως να ξέρει ότι στο σπίτι βρίσκεται και ο μανιακός δολοφόνος!

Παράλληλα, ο Ορφέας ανακαλύπτει πού βρίσκονται τα χρήματα, άρα τώρα πια δεν χρειάζεται τον Σωκράτη και είναι έτοιμος να τον σκοτώσει. Τα σχέδια του, όμως, ματαιώνονται από τον ερχομό της Αθηνάς, η οποία διακόπτει τα δολοφονικά του σχέδια. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που είναι πολύ κοντά στο να πέσει στα χέρια της Αστυνομίας. Καταφέρνει, όμως, και πάλι να διαφύγει και για ακόμη μία φορά π Ελένη και ρ Σωκράτης είναι ασφαλείς. Την επόμενη μέρα τα άγρια ένστικτα του Σωκράτη ξυπνούν ξανά και κάνει ακόμα έναν φόνο. Αυτή τη φορά, όμως, υπάρχει και μάρτυρας.

Πηγή: Mytv

Σχόλια