Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά Το τατουάζ.

Ο Αλέξανδρος διαγράφει από τη ζωή του την Άννα. Ο Τόνι ζητά τη βοήθεια της Τατιάνας στην προσπάθεια να βρει τους ενόχους του θανάτου του πατέρα του. Ο παρορμητικός Νικόλας… εκθέτει τη Βέρα στην Αίγινα και προκαλεί την οργή του Θεοχάρη. Χωρίς να γνωρίζει την αλήθεια για την επίθεση και τους εκβιασμούς που έχει δεχθεί η άμοιρη Άννα, ο Αλέξανδρος παίρνει μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση για αυτόν. Θα διαγράψει, μια και καλή, από το μυαλό και την καρδιά την αγαπημένη του και θα προσπαθήσει να φτιάξει εκ νέου τη ζωή του χωρίς εκείνη στο πλάι του. Ξεκινά την προσπάθεια να απαλύνει τον πόνο του βρίσκοντας καινούργιες παρέες. Ανάμεσά τους και η Μαρίνα, η οποία καταφέρνει, κάποια στιγμή, να του φέρει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη.

Την ίδια ώρα, στο Λονδίνο, η Άννα βιώνει δραματικές στιγμές. Μια κίνηση απελπισίας, όμως, φανερώνει ότι εξακολουθεί να αγαπά αληθινά τον Αλέξανδρο. Δεν τον έχει βγάλει ποτέ από την καρδιά της. Εν τω μεταξύ, ο Τόνι βάζει σκοπό της ζωής του να μάθει όλη την αλήθεια για τον θάνατο του πατέρα του, ενώ έχει να αντιμετωπίσει και τον στυγνό εκβιασμό του Στρατηγού . Παρότι βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, δεν έχει το κουράγιο να αποκαλύψει στην Τατιάνα τον κίνδυνο που παραμονεύει.

Το μόνο που της ζητά είναι να τον βοηθήσει να ανακαλύψει τους υπεύθυνους της δολοφονίας του πατέρα του. Παράλληλα, αναθέτει την υπόθεση σε δύο δικηγόρους ζητώντας τους να οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη και την τιμωρία τους ενόχους. Οι κινήσεις του όμως δεν περνούν απαρατήρητες και ένα αναπάντεχο γεγονός την ώρα που βρίσκεται με την Τατιάνα σε ένα εστιατόριο έρχεται να τονίσει πως οι ζωές και των δύο βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού. Ο Θεοχάρης ανακαλύπτει ότι στη ζωή της Βέρας έχει μπει ένας νέος άντρας και αποφασίζει να μάθει πόσο έχει προχωρήσει αυτή η σχέση. Ο Νικόλας από τη μεριά του δείχνει ασυγκράτητος. Πρώτα επιτίθεται λεκτικά στον Θεοχάρη και τον εξοργίζει και ύστερα κάνει την εμφάνισή του στην Αίγινα. Εκεί με την τολμηρή συμπεριφορά και τον παρορμητισμό του δεν αργεί να φέρει σε δύσκολη θέση τη Βέρα μπροστά στα μάτια της οικογένειας Μελά. Η επιμονή του να της ανατρέψει τα πάντα στη ζωή της κάνει δυσκολότερη την κατάσταση για τη Βέρα. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο Ορφέας βγαίνει από το νοσοκομείο και επιστρέφει στο σπίτι. Σύντομα όμως θα αναστατωθεί εξαιτίας μιας λιποθυμίας της Ελένης. Εκείνο που δεν γνωρίζει ο Ορφέας είναι ότι η Ελένη έχει μείνει έγκυος. Η γυναίκα του δεν έχει αποκαλύψει σχεδόν σε κανέναν το νέο. Στη μόνη που έχει μιλήσει ανοιχτά για την κατάστασή της είναι η Αφροδίτη. Την ίδια ώρα, στα Μετέωρα, ο Σάκης αποπέμπεται από το Σώμα μετά το Πειθαρχικό. Το γεγονός έρχεται να χειροτερέψει περισσότερο την ήδη τεταμένη σχέση του με την Όλγα. Η αποκάλυψη της εγκληματικής ενέργειας εις βάρος της σοκάρει την Αμαλία και της προκαλεί πρόβλημα με τη μνήμη της.

Σχόλια