Πολλές οι εξελίξεις και οι ανατροπές στα νέα επεισόδια της σειράς «Το τατουάζ».

Ο Τόνυ και η Άννα πιστεύουν ότι η απόφαση για τον χωρισμό τους είναι οριστική και ετοιμάζονται να προχωρήσουν τη ζωή τους και να εκδώσουν το διαζύγιο τους.

Τα σχέδια τους θα αλλάξουν, όμως, από τη μία στιγμή στην άλλη από τη βίαιη παρέμβαση ενός πολύ επικίνδυνου ανθρώπου, που δείχνει να κινεί τα νήματα. Συγχρόνως, η Νικόλ αφήνει σε εκκρεμότητα αυτό που έχει συμβεί ανάμεσα στην ίδια και στον Στέφανο και επιστρέφει στο Λονδίνο. Παραδέχεται στον Ιωσήφ ότι ένας άλλος άνδρας κυριαρχεί πια στο μυαλό και στην καρδιά της και εκείνος αντιλαμβάνεται πως τη χάνει. Το ίδιο βράδυ ο Ορφέας σε κακή κατάσταση μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ η οικογένεια Μελά, με χαρά και ενθουσιασμό, πληροφορείται την αποφυλάκιση του Αγγέλου.

Ο Τόνυ προσπαθεί να ηρεμήσει την Άννα, η οποία παρά το σοκ που υπέστη μετά τους εκβιασμούς που δέχτηκε δείχνει αποφασισμένη να μην υποκύψει στις απειλές των εκβιαστών. Η Τατιάνα ειδοποιείται απ’ την υπηρεσία της ότι βρέθηκε ένα καμένο πτώμα στην Αίγινα, την ίδια στιγμή που ο Ορφέας χειρουργείται εκτάκτως για αφαίρεση σπλήνα. Ο Αλέξανδρος επιστρέφει εσπευσμένα απ’τα Μετέωρα στην Αίγινα, λόγω της αποφυλάκισης του Αγγέλου, προκειμένου να βρεθεί κοντά στον φίλο του. Η Τατιάνα κάνει όνειρα για τον γάμο της, αγνοώντας ότι ο Τόνυ, κάτω από την πίεση των εκβιασμών, βρίσκει διέξοδο ακόμα μία φορά στις ουσίες.

Σχόλια