'>

Απίστευτες εξελίξεις στο Τατουάζ!

Ο Ορφέας βρίσκεται σε φάση δολοφονικής μανίας και έχει σκοπό να αρπάξει τη Μάρθα. Δεν θα τα καταφέρει, όμως μόνος του και αναγκάζει τον Λευτέρη να συμμετέχει στο σχέδιο του και με ένα σατανικό κόλπο να την παρασύρουν. Την ίδια ώρα η Τατιάνα ανακρίνει τη Χριστίνα και καταλαβαίνει ότι η δημοσιογράφος λέει ψέματα σε σχέση με τον Ορφέα.

Την επόμενη μέρα η οικογένεια Μελά βρίσκεται στην ταβέρνα, όταν η Μάρθα, έπειτα από ένα τηλεφώνημα που λαμβάνει, φεύγει αμέσως για την Αθήνα χωρίς να ξέρει σε ποια παγίδα έχει πέσει κι ότι κινδυνεύει. Λίγες ώρες αργότερα, η Αστυνομία ειδοποιείται πως ο Ορφέας κρατάει όμηρο μια γυναίκα. Η Τατιάνα καλείται εσπευσμένα στην Αστυνομική Διεύθυνση και ο Σέκερης την ενημερώνει για τα νέα κατορθώματα του Μάκρη, χωρίς όμως να ξέρουν πως η γυναίκα που πήρε μαζί του είναι η Μάρθα. Την ίδια ώρα, η τελευταία βρίσκεται στο έλεος του Ορφέα, ο οποίος την κρατάει δεμένη σε μια άθλια αποθήκη. Μέσα στον παραλογισμό του την κατηγορεί για όλα, ενώ της ανακοινώνει πως σκοπεύει να τη σκοτώσει.

Ο Ορφέας έχει αρπάξει τη Μάρθα και εκείνη προσπαθεί να ξεφύγει από τα σατανικά του χέρια. Την ίδια ώρα, η οικογένεια Μελά, ανησυχεί αφού δεν ξέρει τι της έχει συμβεί. Την ίδια ώρα, η Αστυνομία έχει καταλάβει πώς ο Ορφέας είναι δαιμόνιος και ότι όσο παραμένει ελεύθερος είναι πολύ επικίνδυνος.

Ο Σωκράτης σκοτώνει άλλη μια γυναίκα και όπως όλα δείχνουν αυτός ο κύκλος δοφολονιών δείχνει να μην έχει τέλος.

Ο νεαρός παθαίνει κρίση και αποφασίζει να παραδοθεί στην αστυνομία.

Ο Ορφέας έχει αρπάξει τη Μάρθα και εκείνη προσπαθεί να ξεφύγει από τα σατανικά του χέρια.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια Μελά, ανησυχεί αφού δεν ξέρει τι της έχει συμβεί.
Την ίδια ώρα, η Αστυνομία έχει καταλάβει πώς ο Ορφέας είναι δαιμόνιος και ότι όσο παραμένει ελεύθερος είναι πολύ επικίνδυνος.
'>

Σχόλια