Απίστευτες εξελίξεις στο «Τατουάζ».

Η Όλγα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τις αρνητικές συνέπειες που έχει το αλκοόλ στη ζωή της. Δυστυχώς αυτό θα το καταλάβει με τον χειρότερο τρόπο που έχει ως αποτέλεσμα ο Αλέξανδρος να της πάρει τη Λήδα.

Όλα ξεκινούν όταν μια μέρα η ‘0λγα, ζαλισμένη από το αλκοόλ, ξεχνάει τη Λήδα στο πάρκο, επιστρέφει στο σπίτι της και πέφτει για ύπνο. Ο Στέφανος με τον Αλέξανδρο έχουν πάει να δουν μια καλλιέργεια τρούφας και αργούν να επιστρέψουν.’Οταν τελικά φτάνουν, κοντεύει να νυχτώσει και βρίσκουν την ‘Ολγα να κοιμάται, ενώ η μικρή είναι άφαντη. Ακολουθούν στιγμές πανικού και θυμού για την ανευθυνότητα της κοπέλας. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, και στο Λονδίνο όλοι ζουν ώρες αγωνίας  καθώς οι γιατροί βρίσκουν κάτι  πολύ ανησυχητικό στις εξετάσεις της Αμαλίας, η οποία βρίσκεται ακόμα σε κώμα. Η Άννα περνάει δύσκολες ώρες όταν οι γιατροί της Αμαλίας τους ενημερώνουν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Οι επόμενες ώρες είναι εφιαλτικές για όλους. Ωστόσο, η Λήδα εντοπίζεται και φέρνει δάκρυα χαράς στην ‘Ολγα. αλλά και προβλήματα, αφού αναγκάζεται να παραδεχτεί ανοιχτά το πρόβλημα της στον Αλέξανδρο. Ο τελευταίος είναι εξαγριωμένος και ζητάει ευθύνες και από τον Στέφανο που την κάλυπτε. Μάλιστα, ο νεαρός πιστεύει πως η κόρη του κινδυνεύει και αποφασίζει να πάρει μαζί του τη Λήδα στην Αίγινα, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στην ‘Ολγα και συγκρούονται. Εκείνη, όμως συνεχίζει τα λάθη και κάνει μια απελπισμένη κίνηση: παίρνει τη Λήδα κρυφά από όλους και εξαφανίζονται. Ο Στέφανος με τον Αλέξανδρο, όταν διαπιστώνουν την απουσία τους ξεκινούν ένα ανθρωποκυνηγητό για να βρουν πού έχει πάει η ‘Ολγα με τη Λήδα. Οι δύο άντρες εντοπίζουν άμεσα την κοπέλα και πάνε στο ξενοδοχείο που μένει. Εκείνη, όμως αισθάνεται ότι ο Στέφανος την πρόδωσε. Πλέον ο Αλέξανδρος είναι αμετανόητος στην απόφαση του να απομακρύνει τη μικρή από τα Μετέωρα και η ‘Ολγα είναι σε απελπιστική κατάσταση και παλεύει με τις τύψεις της και την εξάρτηση της από το αλκοόλ.

Σύμφωνα με το Mytv, ο Στέφανος προσπαθεί να της συμπαρασταθεί και να τη βοηθήσει, αλλά εκείνη έχοντας χάσει κάθε έλεγχο, σε έξαλλη κατάσταση, τον διώχνει. Την επόμενη μέρα, στην Αίγινα, η Μάρθα αποφασίζει να πάει για λίγες μέρες στην Αθήνα προκειμένου να ανακαινίσει ένα μικρό διαμέρισμα που έχει και σκοπεύει να μείνει σ’ αυτό κατά τη διάρκεια της φοιτητικής της ζωής. Παίρνει μαζί της και τη Λήδα για να την προσέχει. Η ‘Ολγα, όμως, είναι βαθιά πληγωμένη από την απουσία της κόρης της και ξεσπάει στον Στέφανο. Τότε. τηλεφωνεί στην Άννα και την ικετεύει να μεσολαβήσει να γυρίσει το παιδί σε εκείνη, αλλά ο Αλέξανδρος είναι ανένδοτος Τις επόμενες μέρες, η Όλγα, νηφάλια πια, συνειδητοποιεί πόσο άδικα φέρθηκε στον Στέφανο αλλά και πως η αγάπη της για τη Λήδα και τον Στέφανο είναι πάνω από την επιθυμία της για το αλκοόλ Αποφασίζει, λοιπόν, να κάνει μια νέα αρχή. Στο Λονδίνο, ο Θεοχάρης η Βέρα και η Άννα περνούν άλλη μια μέρα αγωνίας στο πλευρό της Αμαλίας, ενώ π διαδικασία της επαναφοράς της ξεκινά. Όταν οι γιατροί τους ειδοποιούν ότι μπορούν να τη δουν, η ‘Αννα τρέχει πρώτη κοντά της. Η Αμαλία συνέρχεται από το κώμα κι όλα δείχνουν πως πήγαν καλά.’Οσο οι μέρες περνούν, η Αμαλία έχει πια συνέλθει και νιώθει έτοιμη να βγει μια μεγάλη βόλτα στο Λονδίνο μόνη της. Ο Θεοχάρης που ανησυχεί όμως για την κατάσταση της αποφασίζει να την ακολουθήσει. Ωστόσο, κάποια στιγμή τη χάνει από τα μάτια του. Παράλληλα, ο Στέφανος αναλαμβάνει προσωπικά την αποτοξίνωση της ‘Ολγας και η πρώτη φάση έχει γυμναστική μέχρι τελικής πτώσης! Εκείνη είναι απόλυτα δεκτική σε όλα αυτά, αφού ξέρει ότι μόνο έτσι η Λήδα θα γυρίσει και πάλι κοντά της.

Σχόλια