Ο Christopher Vee συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Τατουάζ».

Ο νεαρός ηθοποιός-τραγουδιστής τόνισε αν έχει κοινά με τον Σωκράτη, τον οποίο υποδύεται, για τη συνεργασία του με τους υπόλοιπους ηθοποιούς και με ποιον έχει έρθει πιο κοντά.

Έχεις κοινά με τον Σωκράτη;

Μοιάζουμε στο πόσο σεμνός και ντροπαλός είναι».

Ο Σωκράτης δεν κρατάει το στόμα του κλειστό. Δεν φοβάται μήπως γίνει στόχος;

«Όχι. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αυτός ο φόβος».

Τελικά όμως τον συνδέει μια παράξενη σχέση με το δολοφόνο της μητέρας του.

«Ο Σωκράτης υποψιάζεται ότι ο Ορφέας είναι ο δολοφόνος και πάλι όμως δεν μπορεί να τον «μισήσει». Και πάλι έχουν αυτή τη σχέση, την κάπως… αδελφική. Και τσακωμένοι να είναι κατά βάθος θα θέλουν να τα βρουν και οι δύο».

Πώς είναι η συνεργασία με τους υπόλοιπους ηθοποιούς;

«Τους λατρεύω όλους. Είναι όλοι φοβερά παιδιά και έχω κάνει φιλίες που νομίζω ότι θα κρατήσουν».

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος που να έχεις έρθει πιο κοντά;

«Ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Τον βλέπω σαν αδερφό μου. Με συμβουλεύει, γιατί είναι και φοβερός ηθοποιός και έχει πάρα πολλές εμπειρίες, οπότε εννοείται ότι τα συζητάμε όλα, όσο προλαβαίνουμε δηλαδή!

Ποια είναι η πιο χρήσιμη συμβουλή του;

«Κάναμε μια σκηνή με τον Νίκο όπου έπρεπε να συγκινηθώ. Οταν έπειτα μπήκαμε μαζί στο αυτοκίνητο για να πάμε σε μια άλλη τοποθεσία για γύρισμα, μου είπε: «Χριστόφορε, επειδή σε είδα πριν που προσπάθησες να συγκινηθείς, πρέπει να κρατήσεις την υποκριτική μακριά από την πραγματικότητα. Μην αφήσεις αυτά τα συναισθήματα που νιώθεις όσο είσαι στο ρόλο να σε επηρεάσουν στην πραγματική σου ζωή, γιατί θα πάθεις ζημιά». Πολύ χρήσιμη συμβουλή και ειδικά λόγω της ηλικίας μου, όπου προφανώς επηρεάζομαι πιο εύκολα», τόνισε στο 7MΕΡΕΣ TV.

Σχόλια