Από τον Αποστόλη Πετρόπουλο…

Μπορεί η σειρά να βρίσκεται στην αρχή της και μπορεί, όπως όλα δείχνουν, να πάει και για δεύτερο κύκλο, κάποιες όμως ιστορίες, ειδικά για τις γυναίκες, έχουν δρομολογηθεί, χωρίς βέβαια να αποκλείσουμε ότι θα γίνουν αλλαγές, καθώς όπως μας έχουν δηλώσει αρκετές φορές οι συντελεστές της σειράς, ο κόσμος και οι επιθυμίες του δείχνουν καμιά φορά και το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει το σενάριο.

Ωστόσο, εμείς στο Youweekly.grέχουμε τα στοιχεία για να μπορέσουμε να μας πούμε σε πρώτη φάση πώς θα εξελιχθεί και πώς αναμένεται να ολοκληρωθεί ο ρόλος αρκετών γυναικών, πάντα από το tv-24.gr που έχει έγκυρο τηλεοπτικό ρεπορτάζ!

Η Ελένη είναι η κοπέλα που θα αντιμετωπίσει πάρα πολλά προβλήματα. Δεν θα προλάβει να βάλει στεφάνι και αμέσως θα αρχίσει να καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον άντρα της. Ο Ορφέας θα σταματήσει να κρατάει τα προσχήματα και κάποια στιγμή θα αρχίσει να δείχνει τον άλλον του χαρακτήρα ακόμα και στη γυναίκα που αγαπάει. Η Ελένη στην αρχή δεν θα μιλήσει. Θα κάνει υπομονή και θα προσπαθήσει να του συμπαρασταθεί, αν και ο φόβος θα έχει ήδη φωλιάσει μέσα της. Το μαρτύριό της θα κρατήσει αρκετά και η αλλαγή στον τρόπο της και στη συμπεριφορά της θα γίνει αισθητή κυρίως από την οικογένειά της. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι δεν θα έχει κανένα μέλλον με τον Ορφέα και το κακό είναι ότι το τέλος της Ελένης θα είναι πικρό και μοναχικό, αφού η ζωή της θα ανατραπεί, όμως την τελευταία στιγμή η ζωή θα της χαμογελάσει γιατί το αξίζει.

Σχόλια