Πλέον είναι πιο εύκολο τόσο για εσένα όσο και για την γυναίκα να φλερτάρετε online. Όλα γίνονται πιο γρήγορα και απλά στην άνεση του σπιτιού μας. Και αν φας άκυρο θα νιώθεις λιγότερο εκτεθειμένος άσε που δεν θα γίνεις και ρεζίλι στους φίλους σου. Είναι όμως κάποιοι κανόνες που καλό είναι να μην παραβιάζονται για να μην γίνεις ενοχλητικός.

Με τη ματιά της Στέλλας Πέτρου

Αυτά είναι τα 5 πράγματα που πρέπει να αποφεύγεις αν θέλεις να την ρίξεις:

 

  1. Μην στέλνεις γυμνές φωτογραφίες. Ναι, υπάρχουν ακόμα άνδρες που θεωρούν καλή ιδέα να στείλουν μια γυμνή φωτογραφία σε μια άγνωστη γυναίκα. Όχι, δεν δουλεύει και τόσο καλά αφού οι περισσότερες θα αναφέρουν το προφιλ σου και θα σε κάνουν μπλοκ μετά από αυτό.
  2. Μην της στέλνεις ρωτώντας την κάτι που αφορά την δουλεία της με σκοπό να την φλερτάρεις αργότερα. Οι γυναίκες είναι έξυπνες και τα μυρίζονται αυτά ακόμα και αν δείχνει ότι δεν κατάλαβε τον σκοπό σου μάντεψε τον κατάλαβε.
  3. Μην την λες αγάπη μου/μωρό μου/κούκλα μου κλπ στα πρώτα μηνύματα και ενώ δεν έχετε καν βρεθεί, δείχνει ψεύτικο. Εκτός των άλλων δείχνει ότι είσαι νηστικός κάτι που βέβαια δεν θέλεις.
  4. Μην επιμένεις αν δεν βρίσκεις ανταπόκριση. Όχι φίλε μου εδώ το «ο επιμένων νικά» δεν πιάνει. Αντίθετος ο επιμένων είναι ενοχλητικός και νηστικός. Αφού δεν σου απάντησε την πρώτη φορά τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα σου απαντήσει την χιλιοστή φορά; Και αν δεν απαντήσει μην την βρίσεις- γιατί συμβαίνει και αυτό.
  5. Μην περηφανεύεσαι τα λεφτά σου, τις γνωριμίες σου και γενικά μην περηφανεύεσαι. Δείχνεις ψώνιο και νάρκισσος.

 

*Extra tip-επειδή είμαι στις καλές μου: Μην της στέλνεις «να σε ρωτήσω κάτι» παίζει να σου απαντήσει από περιέργεια και μετά απλά να μην σου ξανά απαντήσει. Αφού οι περισσότεροι μετά από αυτή την ερώτηση ρωτάνε κάτι τραγικό του τύπου «γιατί είσαι τόσο όμορφη;», «τι κάνεις;», «τι νούμερο σουτιέν φοράς». Παλιό το κόλπο δεν πιάνει πλέων.  

Σχόλια