Η Target Map δημιούργησε έναν διαδραστικό χάρτη στο διαδίκτυο, ο οποίος είναι χρήσιμος για όσους θέλουν να… μετρηθούν. Διότι χρησιμοποιεί τα δεδομένα που λαμβάνονται από προηγούμενες μελέτες και παρουσιάζει τον μέσο όρο στο μέγεθος πέους -σε στύση- των αντρών σε κάθε χώρα.

Οι άνδρες σε χώρες της Δυτικής Αφρικής, όπως η Γκάνα, είναι οι βιολογικά νικητές, με τον μέσο όρο πάνω μήκος 16 εκατοστά. Από την άλλη πλευρά, οι άνδρες στις ασιατικές χώρες έχουν τα μικρότερα μήκη, με το μέσο μέγεθος που κυμαίνεται από 9,3 εκατοστά (3,6 ίντσες) έως 10,5 εκατοστά (4,1 ίντσες).

O μεγαλύτερος μέσος όρος για το μέγεθος πέους (σε στύση) των αντρών είναι στην Δημοκρατία του Κονγκό στην Αφρική με 17,9 εκατοστά. Οι Έλληνες άντρες βρίσκονται στην 38η θέση παγκοσμίως με 12,2 εκατοστά. Τελευταίοι είναι οι άντρες από το Νεπάλ με 9,3 εκατοστά.

Το μήκος ενός φυσιολογικού πέους στον ενήλικα κυμαίνεται κατά μέσον όρο σε 12-15 εκατοστά σε μήκος όταν βρίσκεται σε στύση, ενώ η μέση διάμετρος σε χαλάρωση υπολογίζεται σε 2,8 cm.

Νρείτε τον χάρτη ΕΔΩ!

Σχόλια