Άλλο ένα battle ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στη σκηνή του Voice. Ωστόσο, κάποιοι δεν τα πήγαν και τόσο καλά αφήνοντας απογοητευμένο τον coach τους.

Ο λόγος για την Ελένη Βλαχάκη, αλλά και τον Κυριάκο Κωνσταντίνου από την Κύπρο που δεν άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στον Σάκη Ρουβά.

«Δεν μου άρεσε η σχέση σας πάνω στη σκηνή. Ήθελα να έχετε συνεργαστεί πιο δημιουργικά, πιο ενωτικά, δεν το είδα αυτό. Θα ήθελα να έχει συμπληρώσει ο ένας τον άλλον, δεν το είδα αυτό.  Θα ήθελα να δω ένα ντουέτο, σήμερα είδα ένα battle. Δεν μου άρεσε αυτό. Ελένη, μπήκες φοβισμένα και μου έκανες πολλά τονικά λαθάκια. Κι εσύ Κυριάκο ήσουν ενεργειακά πολύ κλειστός. Ήσασταν και οι δύο μπλοκαρισμένοι.

Και σας λέω ειλικρινά ότι δεν μου άρεσε αυτό. Γι’ αυτό που συνέβη εδώ σήμερα ίσως ευθύνεστε και οι δύο. Ίσως ευθύνεται ένας από τους δύο. Αυτός ή αυτή που προκάλεσε αυτό ο ενεργειακό μπλοκάρισμα εάν δεν το διορθώσει στη συνέχεια, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα καταστρεπτικό», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Ρουβάς και επέλεξε να πάρει μαζί του στην επόμενη φάση τον Κυριάκο τονίζοντάς του ότι δεν είναι ευχαριστημένος από την απόδοσή του.

Σχόλια