Ο θανάσιμος τραυματισμός 32χρονης καθώς και ο τραυματισμός άλλων 4 προσώπων, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδάκια, ήταν ο τραγικός απολογισμός του θαλάσσιου δυστυχήματος αργά το απόγευμα της Δευτέρας 24/7 στην Πάφο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του 50χρονου χειριστή του σκάφους Μηνά Ιωάννου, περιγράφεται από τους γιατρούς ως κρίσιμη, καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα και στο κεφάλι ενώ νοσηλεύεται διασωλημένος στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Γεν. Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ο 36χρονος πατέρας που επέβαινε στο σκάφος φέρει κάταγμα οσφυϊκής μοίρας και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Το 11χρονο κοριτσάκι υπέστη εμπιεστικό κάταγμα κρανίου το οποίο χειρουργήθηκε και αποκαταστάθηκε με την μικρή να νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Μακαρείου Νοσοκομείου σε σοβαρή κατάσταση.

Η 37χρονη μητέρα φέρει τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός της και νοσηλεύεται στον παιδιατρικό θάλαμο του Γεν. Νοσοκομείου Πάφου πλάι στο 8χρονο αγοράκι της το οποίο επίσης φέρει τραύματα σε διάφορα μέρη του κορμιού του.

Τα αίτια του θαλάσσιου δυστυχήματος διερευνώνται από την Αστυνομία, σε συνεργασία με τη Λιμενική Αστυνομία και το Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Ιωάννου.

Σχόλια