Συγκλονιστικό αναμένεται να είναι το φινάλε της αγαπημένης μας σειράς τατουάζ σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού  tv24. Έτσι λοιπόν σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού θα δούμε τον Ορφέα να ζει την απόλυτη φρίκη και να πιστεύει ότι ο Θεός τον τιμωρεί με τον χειρότερο τρόπο για όλες τις δολοφονίες που έχει διαπράξει. Ο Ορφέας εξακολουθεί να δίνει μάχη ανάμεσα στον διπολικό του χαρακτήρα που ο ένας είναι ο καλός και ο άλλος είναι ο κακός. Ωστόσο η μανία του είναι ανεξέλεγκτη όσο κι αν προσπαθεί να παλέψει με αυτά που νιώθει, ωστόσο χειρότερος γίνεται παρά καλύτερος. Δυστυχώς για εκείνον θα ζήσει τον απόλυτο εφιάλτη, μιας και ένα δυσάρεστο γεγονός θα τον ταρακουνήσει για τα καλά και θεωρεί ότι αυτό που θα τους συμβεί είναι η θεία δίκη που τον εκδικείται για όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει.

Αυτό που θα συμβεί είναι ότι η Ελένη η οποία περίμενε το παιδί τους θα έχει μία  πολύ άτυχη στιγμή, μιας και θα χάσει το παιδί τους. Ο Ορφέας πιστεύει ότι αυτός είναι η αιτία που συνέβη αυτό στην Ελένη, μιας και έχει αφαιρέσει πάρα πολλές ζωές και ο Θεός αποφάσισε να του πάρει τη ζωή του παιδιού του πριν καν γεννηθεί εκείνο και να τον κάνει να πονέσει με το χειρότερο τρόπο.
Ωστόσο ύστερα από αυτό το γεγονός η κατάσταση του Ορφέα θα ξεφύγει εντελώς και πλέον δείχνει ανεξέλεγκτος και πιο επικίνδυνος από ποτέ.

Σχόλια