Όπως ήταν φυσικό η σειρά τατουάζ του Ανδρέα Γεωργίου έχει αποκτήσει φανατικό κοινό που η αγωνία του έχει φτάσει στο κόκκινο με τις εξελίξεις που παρακολουθούμε μέχρι στιγμής μέσα στην αγαπημένη μας σειρά.
Ωστόσο σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού tv24 το τέλος της αγαπημένης μας σειράς για φέτος θα είναι εφιαλτικό και θα μας αφήσει μέσα στην αγωνία.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού το φινάλε του πρώτου κύκλου γράφετε εδώ και πάρα πολύ καιρό με ιδιαίτερη προσοχή από την πετυχημένη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου και από ότι αναμένεται θα το γυρίσουν κάπου προς το τέλος ή στα μέσα Μαΐου. Η αγαπημένη μας σειρά για φέτος θα αφήσει πολλά ανοιχτά μέτωπα και πολλά ερωτηματικά τα οποία θα απαντηθούν τη νέα τηλεοπτική σεζόν .

Ήδη αυτή τη στιγμή βλέπουμε την Άννα να ζει μέσα σε μία κόλαση, μιας και χώρισε με συνοπτικές διαδικασίες τον αγαπημένο της Αλέξανδρο και εκείνος βρήκε παρηγοριά στο πλευρό της Μαρίνας. Ωστόσο η Άννα με τον Αλέξανδρο δεν φαίνεται να τελειώνουν τόσο γρήγορα, μιας και ο έρωτάς τους θα είναι κάτι που θα μας παιδέυει σε πολλά επεισόδια.
Ωστόσο για φέτος βλέπουμε ότι αυτή η σχέση θα έχει ολέθριες συνέπειες για την ψυχοσωματική υγεία της Άννας. Η Άννα θα βρεθεί μία ανάσα από τον θάνατο και όχι εξαιτίας των εκβιαστών της Μαργκώς, αλλά για κάποιους άλλους λόγους που δεν περιμένει κανείς .

Σχόλια