Η αγωνία μας θα χτυπήσει κόκκινο με τις ανατροπές που θα παρακολουθήσουμε στα παρακάτω επεισόδια της σειράς τατουάζ και σίγουρα οι τηλεθεατές θα αναρωτιούνται τι πραγματικά θα συμβεί, μιας και ο Αλέξανδρος ξεπερνάει την Άννα με την βοήθεια της Μαρίνας, ενώ η Άννα βρίσκεται στα χαρακώματα!!!
Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή βλέπουμε την Άννα να έχει καταρρεύσει μιας και έχει χάσει από κοντά της τον αγαπημένο της και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, αφού δεν μπορεί να αποκαλύψει σε κανέναν την αλήθεια για το λόγο που συνέβησαν όλα αυτά.

Την ίδια στιγμή βλέπουμε τον Αλέξανδρο να ξεπερνά την Άννα με τον καινούργιο έρωτα που μπήκε στη ζωή του και τον έχει κερδίσει για τα καλά.Φυσικά το πρόσωπο για το οποίο μιλάμε είναι η Μαρίνα όπου ο Αλέξανδρος δένεται μέρα με τη μέρα περισσότερο μαζί της, αλλά απομακρύνεται και από την Άννα.
Την ίδια στιγμή η Άννα αγωνία για το πώς είναι ο αγαπημένος της Αλέξανδρος ύστερα από τον τόσο άδικο χωρισμό τους.

Στη ζωή του Αλέξανδρου φαίνεται ότι τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο, μιας και έχει βρει ξανά το χαμόγελό του στο πλευρό της Μαρίνας η οποία και εκείνη με την σειρά της δείχνει να τον έχει ερωτευτεί. Η μη αναμενόμενη ανατροπή μέσα στη σειρά είναι ότι ο Αλέξανδρος ώρες-ώρες θα χάνεται μέσα στην προσπάθειά του να ξεπεράσει την Άννα στο πλευρό της Μαρίνας και από ότι φαίνεται αυτό δεν είναι ένα κόλπο του για να προσεγγίσει την Άννα, αλλά είναι μία μεγάλη προσπάθεια να βρει στα μάτια της Μαρίνας το νέο έρωτα στη ζωή του και να αφήσει πίσω του την Άννα.

Σχόλια