Ο Στρατηγός αρχίζει να πιέζει τη Μαργκώ πως ήρθε η ώρα να τελειώνουν με τον Τόνυ, ότι κι αν σημαίνει αυτό. Ο Τόνυ επιστρέφει στο Λονδίνο για ένα 24ωρο, για μια τελική αναμέτρηση μαζί της. Ο Τόνυ καταφέρνει και «τουμπάρει» τη Μαργκώ με την επιμονή του! Ο νέος διοικητής Δημήτρης Σέκερης κάνει πολύ δυναμική εμφάνιση και αποκαλύπτει στην Τατιάνα κάτι για τον Τόνυ που την αφήνει άφωνη.
Ο Τόνυ τα παίζει όλα για όλα, προσπαθώντας να πείσει την Τατιάνα ότι δεν είχε καμία ανάμειξη με το εμπόριο όπλων, αλλά εκείνη δεν δείχνει να πείθεται.
Ο Τόνυ αποκαλύπτει στην Άννα ότι παντρεύεται την Τατιάνα και την αφήνει «με το στόμα ανοιχτό»!
Η Άννα αποκαλύπτει στον Αλέξανδρο πως ο Τόνυ παντρεύεται τελικά την Τατιάνα και συνειδητοποιούν πως όταν το μάθει ο Θεοχάρης, θα έχουν μεγάλους μπελάδες.
Η Μαργκώ με αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα, προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Τόνυ, αλλά δεν καταφέρνει τίποτα.  Η Μαργκώ μαθαίνει για τον επικείμενο γάμο του Τόνυ και παθαίνει πανικό! Τόνυ και Τατιάνα ετοιμάζονται να σαλπάρουν για την Σκόπελο, αγνοώντας τη μπόρα που ετοιμάζεται να ξεσπάσει..Ο Τόνυ αλλάζει τον αριθμό του κινητού του για να γλιτώσει από τα τηλεφωνήματα της Μαργκώ.
Ο γάμος της Τατιάνας με τον Τόνυ θα έχει μια εξέλιξη που δεν περιμένει κανείς και θα αλλάξει τα δεδομένα

Σχόλια