Συγκλονιστικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς τατουάζ όσο αφορά την περιβόητη σχέση του Αλέξανδρου και της Άννας  μιας και αυτή η σχέση έχει περάσει στην κυριολεξία από 40 κύματα.
Έτσι λοιπόν παρακολουθούμε την Άννα πλέον να έχει μετατραπεί σε ένα ψυχολογικό ράκος και της είναι αδιανόητο να διαχειριστεί όλο αυτό που περνά και αρχίζει σιγά-σιγά να πέφτει σε κατάθλιψη.
Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα καθώς η Άννα δεν μπορεί να αποκαλύψει σε κανέναν την αλήθεια ούτε καν στον Αλέξανδρο ο οποίος πλέον έχει θυμώσει για τα καλά μαζί της. Έτσι λοιπόν η πρώτη κίνηση απελπισίας που κάνει η Άννα ύστερα από τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο είναι να πάει να ξανακάνει το τατουάζ με το όνομα του αγαπημένου τους Αλεξάνδρου στον καρπό της η οποία το είχε σβήσει όταν είχαν χωρίσει ξανά και είχε επιστρέψει εκείνη στον Τόνυ .Η κίνηση με το τατουάζ της Άννας φαίνεται να είναι οριστική και πάει και το αποκαλύπτει στη Νικόλ.
Η Άννα λέει στη Νικόλ ότι δεν θα το μετανιώσει που κάνει το τατουάζ με το όνομα του Αλέξανδρου στο χέρι της, μιας και με αυτόν τον τρόπο θα τον έχει πάντα κοντά της και αμέσως ξεσπά σε κλάματα. Η Νικόλ προσπαθεί με κάθε τρόπο να στηρίξει την κοπέλα λέγοντάς της να κοιτάξει μπροστά και ότι μπορεί να μην είναι γραφτό να είναι μαζί με τον Αλέξανδρο. Η Άννα από την άλλη της λέει ότι δεν έχει ξεπεράσει τον Αλέξανδρο και δεν πρόκειται να το ξεπεράσει ποτέ μιας και αυτός είναι ο άντρας της ζωής της.

Σχόλια