Δραματική κατάληξη αναμένεται να έχει το φινάλε του Τατουάζ για τον Ορφέα και την Ελένη.

Ο serial killer παρακολουθεί τη γυναίκα του, η οποία κάνει παρέα με έναν άλλον άντρα, τον Σίμο, και θα επιχειρήσει να την κερδίσει ξανά.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Ορφέας παρακαλάει την Ελένη να του δώσει μια ακόμα ευκαιρία, αλλά εκείνη αρνείται, γεγονός που τον κάνει όλο και περισσότερο να πιστεύει πως στη ζωή της υπάρχει καινούργια ερωτική σχέση.

Ο Ορφέας, θολωμένος από τον χωρισμό του με την Ελένη, ξεπερνάει για μια ακόμη φορά τα όρια, ενώ την τεράστια έκρηξή του θα προκαλέσει η απόφαση της γυναίκας του να αλλάξει κλειδαριές στο σπίτι.

Παρόλα αυτά, ο Ορφέας θα προσπαθήσει εκ νέου να πείσει την Ελένη να τα ξαναβρούν και εκείνη παρουσιάζεται ανένδοτη. Αυτό φτάνει στα όρια της τρέλας τον νεαρό ιατρικό επισκέπτη, ο οποίος ζηλεύει παθολογικά τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε μετά τη Μάρθα που στάθηκε σαν πραγματική μητέρα για εκείνον.

Στο φινάλε του 1ου κύκλου της σεζόν, ο Ορφέας σε μια κρίση μίσους για την Ελένη, θα αποφασίσει πως πρέπει να δώσει ένα τέλος στην ιστορία τους, βάφοντάς την με αίμα!

Διαβαστε τη συνεχεια στο alterinfo

Σχόλια