Στα παρακάτω επεισόδια της σειράς τατουάζ θα δούμε ότι ο Αλέξανδρος προσπαθεί να αφήσει πίσω του τα όσα συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνον και στην Άννα και προσπαθεί να την ξεπεράσει με την βοήθεια της Μαρίνας η οποία τον έχει ερωτευτεί.
Ο Αλέξανδρος έχει ξαναβρεί το χαμόγελο του με τη βοήθεια της Μαρίνας και εκείνη προσπαθεί με τον τρόπο της να τον κάνει ευτυχισμένο. Η Μαρίνα μαζί με τον Αλέξανδρο ξεκινούν να βγαίνουν όλο και πιο πολύ και να περνούν όμορφες και ευχάριστες στιγμές μαζί και δεν διστάζουν να βγουν δημοσίως στην Αίγινα και δεν κρύβονται από κανέναν και γνωστοποιούν τη σχέση τους και τα νέα θα ταξιδέψουν αστραπιαία.
Το ζευγάρι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και μάλιστα όταν μαθαίνετε η σχέση τους ο πρώτος που χαίρεται είναι ο φίλος του ο Ορφέας, μιας και πιστεύει ότι επιτέλους ο φίλος του ξεμπέρδεψε από την μέγαιρα την Άννα όπως την έλεγε, αλλά και την ίδια στιγμή και η Όλγα νιώθει ανακουφισμένη καθώς πλέον δεν φοβάται για τη ζωή του παιδιού της.
Δυστυχώς όμως τα νέα για αυτή τη σχέση θα ταξιδέψουν αστραπιαία και θα φτάσουν μέχρι το Λονδίνο προκαλώντας σοκ και θλίψη στην Άννα που θα καταρρεύσει στην κυριολεξία ψυχολογικά.

Σχόλια