Όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις σου, όσο κι αν της δείχνεις στο κρεβάτι πως την θέλεις, στο γυναικείο μυαλό ο καλός ο παρτενέρ ορίζεται κυρίως από το εξής:την επιθυμία, τη διάθεση και την ικανότητα να τη φτάσει σε οργασμό. Ωστόσο η γυναικεία κορύφωση δεν είναι μία by default διαδικασία στο σεξ για πολλούς ανθρώπους εκεί έξω. To να φτάσεις μία γυναίκα σε οργασμό είναι πολύπλοκο. Σεξολόγοι και σύμβουλοι σχέσεων επιβεβαιώνουν ότι δυστυχώς υπάρχουν γυναίκες που δεν είχαν ποτέ στη ζωή τους οργασμό. Ποτέ.

Γιατί ο οργασμός της δεν είναι μία κατάσταση που έρχεται από μόνη της. Χρειάζεται να κινητοποιηθείς γι’ αυτόν, να «μπεις» στο μυαλό της, να διεγείρεις τις αισθήσεις της και γενικώς να την αγγίξεις όπως πρέπει. Για το καλό και των δυο σας, λοιπόν, αξιοποίησε τις παρακάτω 6 συμβουλές, οι οποίες αποτελούν μία καθοριστική «χείρα βοηθείας» στην κορύφωσή της.

Τι θέλουν οι γυναίκες από σένα

Το μεγάλο πρόβλημα με τους άντρες σ’ αυτό το θέμα, είναι πως τη στιγμή που καλούνται να συγκεντρωθούν στο να προσφέρουν έναν καλό οργασμό στο ταίρι τους, το μυαλό τους «ταξιδεύει». Σε αμφιβολίες, σκόρπιες σκέψεις, ανούσιες συγκρίσεις, ερωτήματα χωρίς λόγο και άλλα πολλά. Και οι γυναίκες δεν θέλουν μόνο να μπεις στο κορμί τους αλλά και στο μυαλό τους, πράγμα που κάνει την πρόκληση μεγαλύτερη. Κράτα λοιπόν αυτό: όσο περισσότερο δυσκολεύεσαι να βρεις το σημείο G της, τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα προβλήματα ανάμεσά σας.

Μην φοβάσαι να επικοινωνήσεις μαζί μας

Αν αναρωτιέσαι τι κάνεις σωστά και τι λάθος στο σεξ απλά συζήτησέ το μαζί της. Άφησέ τη να σου «ανοιχτεί», να νιώσει οικεία και να σου πει τι παραπάνω θέλει από σένα. Θέλει να είσαι πιο τρυφερός; Πιο αποφασιστικός; Πιο αργός; Ρώτησέ τη, μάθε και κάνε τα πράξη.

Το σημείο G είναι η κύρια αποστολή σου

Το οποίο δεν είναι ένα «σημείο» αλλά ολόκληρη περιοχή, η οποία περιλαμβάνει φυσικά την κλειτορίδα. Η συντριπτική πλειοψηφία των νευρικών απολήξεων της περιοχής περνάνε αφορούν στην κλειτορίδα. Καμία γυναίκα δεν κορυφώνει με «ξερή» κολπική διείσδυση.

Δούλεψε το dirty talk την ώρα του σεξ

Τη στιγμή που βρίσκεστε στο κρεβάτι, εσύ μπορεί να διεγείρεσαι μόνο από τη γυμνή της εικόνα και να μη νιώθεις ότι πρέπει να δώσεις το κάτι παραπάνω ώστε να πυροδοτηθεί κι άλλο η ατμόσφαιρα. Είσαι σίγουρος ότι εκείνη είναι «εδώ», μαζί σου; Ότι όντως το απολαμβάνει όσο εσύ; Μήπως να ήσουν λίγο πιο ενεργός ώστε να την ερεθίσεις παραπάνω; Το περίφημο dirty talk είναι ένας έξτρα και αρκετά αποδοτικός τρόπος, για να προκαλέσεις τον οργασμό της. Γιατί απλούστατα μ’ αυτά που θα πεις θα της δημιουργήσεις φαντασιώσεις.

Πάρε σωστή θέση

Όλοι και όλες έχουμε τις προτιμήσεις μας όσον αφορά τις στάσεις. Οφείλεις να γνωρίζεις λοιπόν πως η πλειοψηφία των γυναικών σε θέλει είτε από πάνω είτε από κάτω εκείνη τη στιγμή. Δοκίμασε την περίφημη «τεχνική συνουσιακής ευθυγράμμισης». Ή όπως την αποκαλούν οι σεξολόγοι, CAT (Coital Alignment Technique). Ξεκίνα από το ιεραποσολικό και στη συνέχεια τράβηξέ την προς τα πίσω, ώστε η βάση του πέους σου (το πυελικό οστό) να ακουμπάει την κλειτορίδα της. Από ‘κει και πέρα, μη βαριέσαι να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα. Όταν καταλαβαίνεις πως κάποια στάση την βοηθά να ολοκληρώσει, βάλ’ την στο πρόγραμμα. Και γενικά άφησέ τη να σε κατευθύνει.

..Αλλά μην το παρακάνεις

Αν έχετε βρει τους ρυθμούς σας και είστε «προ των πυλών», μην κάνεις κινήσεις που θα χαλάσουν την αυτοσυγκέντρωσή της. Άφησέ τη να δώσει εκείνη το τέμπο και κράτα το μέχρι το τέλος (της). Είναι η στιγμή που δε θέλει υπερβολές.

Σχόλια