'>
Δείτε τα και διαλέξτε το δικό σας αγαπημένο:

 

ΒackpackΗ απόλυτη τσάντα του σήμερα, είτε μιλάμε για άντρα είτε για γυναίκα!

Συνδυάζει άνεση, λειτουργικότητα και στυλ, αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα fashion trends της εποχής!

Εμείς βρήκαμε τα 5 πιο στυλάτα από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε:

SOLGAARD

The Hustle Backpack

Όμορφο, στυλάτο, αρκετά οικονομικό και…αδιάβροχο, αφού έχει drop-proof θήκη για το laptop σας, που το προστατεύει από απρόοπτα περιστατικά! Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;

solgaard.co

EASTPAK

Commuter Backpack

συγκεκριμένη εταιρεία έχει μεγάλη ιστορία στην κατηγορία backpack και την επιβεβαιώνει με το συγκεκριμένο μοντέλο! Ικανό να χωρέσει υπολογιστή, όλα τα απαραίτητα, αλλά ακόμη και μια αλλαξιά για περίπτωση διανυκτέρευσης, είναι η ιδανική επιλογή για δραστήριους άντρες!

jcrew.com

AMPERSAND GOODS

Caulfield Backpack

Συνδυάζοντας εξαιρετική τιμή, άριστη χωρητικότητα και ένα πλήθος από επιλογές σε υλικά κατασκευής και χρώματα, το συγκεκριμένο backpack σας υπόσχεται να γίνει ο καλύτερος φίλος σας!

ampersandgoods.com

MONTBLANC

Nightflight Backpack

Εξαιρετικό στυλ, αρκετά μεγάλη χωρητικότητα και άνετες θήκες με εύκολη πρόσβαση συνθέτουν τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου backpack, που μπορεί να σας συνοδέψει άνετα σε όλες τις περιστάσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

mrporter.com

ARC’TERYX

Nomin Nylon Backpack

Αν ψάχνετε μία επιλογή, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και εντυπωσιάζει με τη σύγχρονη αισθητική της, η απάντηση είναι μία! Αδιάβροχο, άνετο, λειτουργικό και ταυτόχρονα εξαιρετικά στυλάτο, αυτό το backpack θα τραβήξει σίγουρα την προσοχή σας και ίσως του “συγχωρήσετε” την τσιμπημένη του τιμή…

mrporter.com

'>

Σχόλια