Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που ο Γιώργο Λιανός έφτασε στον Άγιο Δομίνικο για να συνεργαστεί με τον Σάκη Τανιμανίδη στην παρουσίαση του «Survivor» και οι δύο άντρες δεν έχουν ανεβάσει ούτε μία κοινή φωτογραφία τους στα social media. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι είναι αμφότεροι πολύ ενεργοί σ’αυτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», οι δύο οικοδεσπότες του reality επιβίωσης δεν έχουμε πλέον τη σχέση που είχαν την εποχή κατά την οποία συνεργαζόντουσαν στο «Ελλάδ έχεις ταλέντο». Βλέπετε, ο Γιώργος ήταν τότε παρουσιαστής του show και ο Σάκης μέλος της κριτικής επιτροπής. Με απλά λόγια, δεν έμπαιναν ο ένας στα… χωράφια του άλλου, κάτι που συνέβη στην περίπτωση του «Survivor».

Είναι γεγονός όι φεύγοντας από την Ελλάδα με προορισμό την Καραϊβική, ο Λιανός δήλωσε στους δημοσιογράφους πως ο Τανιμανίδης ήταν από τους πρώτους ανθρώπους με τους οποίους μίλησε μόλις έγινε η πρόταση από την εταιρία του Ατζούν Ιλιτζαλί να αναλάβει χρέη βοηθητικού παρουσιαστή. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, τον είχε υποστηρίξει πολύ και τον είχε παροτρύνει να αρπάξει την ευκαιρία και να γίνει κομμάτι της πιο επιτυχημένης εκπομπής στην ελληνική τηλεόραση.

Μόνο που – όπως μετέφερε αξιόπιστη πηγή- η υποδοχή που επιφύλαξε ο παλιός στον καινούργιο δεν ήταν και τόσο θερμή όσο το καλωσόρισμα που είδαμε στην μικρή οθόνη! Απεναντίας, οι πληροφορίες που έφτασαν στ’αυτιά μας θέλουν τον Σάκη Τανιμανίδη να κράτησε από την πρώτη στιγμή τις αποστάσεις του από τον Γιώργο Λιανό, με συνέπεια οι σχέσεις τους να μπουν στον… πάγο και να είναι πλέον τυπικές. «Δεν έχουν κοινά γυρίσματα και δεν κάνουν καθόλου παρέα εκτός Survivor» αναφέρει χαρακτηριστικά η πηγή της Espresso και συμπληρώνει ότι ο Λιανός έχει στεναχωρεθεί αρκετά αφού δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη!

Όπως φημολογείται, πάντως, η κίνηση της παραγωγής να βάλει φέτος και βοηθητικό παρουσιαστή στο Survivor δεν έγινε με σκοπό να ξεκουραστεί ο Τανιμανίδης, αλλά μάλλον… να θορυβηθεί! Τι εννοούμε; Το συμβόλαιο του παρουσιαστή με την Acun Medya λήγει τον Ιούλιο και , σε περίπτωση που ο ίδιος προβάλει υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις για να το ανανεώσει, θα υπάρχει (έτοιμος) ο αντικαταστάτης του!

Σχόλια