Χτες οι Μαχητές κατάφεραν να επικρατήσουν με 10-7 των Διάσημων και να απολαύσουν το πρώτο έπαθλο εμπειρίας! Σήμερα όμως η κατάσταση αλλάζει! Οι δύο ομάδες παίζουν για το έπαθλο επικοινωνίας και θέλουν να αφήσουν στη άκρη το παρελθόν! Ακόμα και τον τσακωμό ανάμεσα στον Γιάννη Τσίλη και τον Νικόλα Αγόρου που τράβηξε το ενδιαφέρον από το χθεσινό επεισόδιο!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Σήμερα λοιπόν έχουμε ένα από τα κλασσικά αγωνίσματα στο Survivor! Δύσκολα εμπόδια, συχνή επαφή με το νερό και ένα ιδιαίτερα απαιτητικό στόχο! Το Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο και σας το παρουσιάζει! Απόψε οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σώμα με σώμα και οι αρχικές μας πληροφορίες κάνουν λόγο για ντέρμπι! Η νίκη για μια από τις δύο ομάδες δεν θα είναι εύκολη!

Είναι σαφές από την μέρα που έφυγε η Ροδάνθη πως οι Μαχητές έχουν δυναμώσει αφού έχουν μειωθεί και οι ήττες στις γυναίκες, όπου αγωνίζεται μόνη της η Εύη Σαλταφερίδου, την ίδια ώρα που στους άνδρες έτσι και αλλιώς είναι πιο δυνατοί με τριάδα «φωτιά» Αγόρου, Γκότση και Θεοδώρου! Από την άλλη στους Διάσημους Τσίλης και Γιακουμάτος είναι πιο αργοί αλλά καλύτεροι στον στόχο!

Απόψε οι αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο δίνουν ως φαβορί τους Μαχητές! Ωστόσο αυτό δεν αποτελεί κάποια διαρροή! Όταν την έχουμε στην κατοχή μας θα σας την μεταφέρουμε αμέσως! Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 θα σας έχει σίγουρη διαρροή με νικητή και σκορ!

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

Σχόλια