Απόψε Διάσημοι και Μαχητές γίνονται «ένα» και η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Κολομβία, στην «σκιά» της σημερινής αποχώρησης με την Ροδάνθη και τον Πάνο να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση! Πριν από λίγο σας αποκαλύψαμε τον παίκτη που αποχωρεί σήμερα  και τώρα σας πάμε την διαρροή ένα βήμα πιο….πέρα με τον νικητή του σημερινού επάθλου ανάμεσα στις δύο χώρες!

Ποιος κερδίζει απόψε;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και τα πλάνα που έχουμε στην διάθεσή μας από το trailer του ΣΚΑΙ, απόψε έχουμε έναν αρκετά περίπλοκο στίβο μάχης με πολλά εμπόδια που θα επιφέρουν και τραυματισμούς! Χαρακτηριστικά θα δούμε τον Πάνο να τραυματίζεται άσχημα, κάτι για το οποίο θα σας έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ και αργότερα!

Πάμε τώρα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι! Έχουμε απόψε λοιπόν ένα αγώνισμα που ο στόχος είναι ιδιαίτερα δύσκολος, ενώ από την Ελλάδα θα δούμε να αγωνίζονται και άτομο έκπληξη, όπως για παράδειγμα η Βιργινία! Παρόλα αυτά οι αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως και απόψε η Ελλάδα θα καταφέρει να επικρατήσει των Κολομβιανών! Κάτι το οποίο όμως θα σας το επιβεβαιώσουμε με σίγουρη διαρροή εντός της ημέρας!

Προς το παρόν δείτε εικόνες από την σημερινή αναμέτρηση:

Υ.Γ.: To Athensmagazine.gr, όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 θα σας έχει σίγουρη διαρροή με νικητή, σκορ και έπαθλο!

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

Σχόλια