Τo Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor βρέθηκα δίπλα σας και σας μετέφερε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες Διασήμων και Μαχητών και δεν γινόταν να σας αφήσει έτσι και τώρα στα… κρίσιμα!

Οι παίκτες έχουν επιστρέψει Ελλάδα, χτες είχαμε την μεγάλο ημιτελικό, όμως αυτό δεν σημαίνει πως το ρεπορτάζ του Athensmagazine.gr μένει στάσιμο!

Χτες ήμασταν το μοναδικό site που «τρύπωσε» στο τηλεφωνικό κέντρο και γνώριζε από νωρίς ποιος παίκτης προηγείται και ποίος θα είναι εκείνος που θα μείνει στην απ’ ΄έξω! Με δύο διαρροές, αρχικά στις 22:00 (και εν συνεχεία στις 23:00 σας ενημερώσαμε για την πορεία της ψηφοφορίας, όπου για ακόμα μια φορά πέσαμε μέσα!

 

Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει και απόψε με το Athensmagazine.gr να σας μεταφέρει όποια πληροφορία μαθαίνει γύρω από την ψηφοφορία του μεγάλου τελικού ανάμεσα στον Ηλία Γκότση και την Κατερίνα Δαλάκα!

Το Athensmagazine.gr μάλιστα είναι το μοναδικό site στην Ελλάδα που έχει στην κατοχή του τα αποτελέσματα της χθεσινής ψηφοφορίας! Όπως σας είχαμε αποκαλύψει στην δεύτερή μας διαρροή, η Κατερίνα Δαλάκα, μετά την πρώτη ώρα άρχισε να παίρνει ένα σημαντικό σημαντικό προβάδισμα σε αντίθεση με τον Ηλία, ο οποίος ενώ ξεκίνησε δυναμικά και πρώτος στην συνέχεια εμφάνισε μια πτώση! Από την πλευρά της η Μελίνα ήταν σταθερή αλλά δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της βραδιάς να μπει «σφήνα» στους δύο άλλους παίκτες!

 

Η Κατερίνα Δαλάκα αναδείχθηκε πρώτη με ένα ποσοστό που άγγιξε το 40%, ενώ ο Ηλίας Γκότσης ακολούθησε μένα ποσοστό κοντά στο 36%! Μια διαφορά αρκετά σημαντική αν σκεφτεί κανείς πως τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα χτες ήταν εκατομμύρια και ξεπέρασαν κάθε προσδοκία! Τέλος, από την πλευρά της η Μελίνα συγκέντρωσε ένα ποσοστό που άγγιξε το 24%, το οποίο ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να της δώσει μια θέση στον τελικό!

Μένει να δούμε απόψε αυτό το 24% πως θα μοιραστεί στους δύο παίκτες, με την Κατερίνα να ξεκινάει με μια σημαντική διαφορά σε σχέση με τον Ηλία, όμως τα πάντα παραμένουν ρευστά! ΤοAthensmagazine.gr θα είναι δίπλα, σ’ όλη την διάρκεια της ημέρας και θα σας μεταφέρει όλα όσα φτάνουν στα «αυτιά» του!

Σχόλια