Σήμερα νομίζω ότι στο blog μου στο Vandas’s blog στο Youweekly.gr, θα διαβάσετε την είδηση της ημέρας για τo Survivor.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες μου, με πρωτοβουλία του Tούρκου παραγωγού έχει γίνει ήδη μία πρόταση – μαμούθ στον Ντάνο ή αλλιώς Γιώργο Αγγελόπουλο, για να παρουσιάσει το επόμενο Survivor, δηλαδή του 2019.

Λοιπόν αυτή είναι η είδηση και πάμε τώρα να σας δώσω το παρασκήνιο. Ξεκινάω λέγοντας κάτι που ίσως να έχετε καταλάβει ή να έχετε διαβάσει.

Οι σχέσεις του Τούρκου παραγωγού με τον Σάκη Τανιμανίδη δεν είναι αυτές που ήταν πέρσι. Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ πως φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση. Δεν είναι η ώρα να πούμε ποιος φταίει. Ξέρετε, μερικές φορές, οι μεγάλοι έρωτες καταλήγουν σε μεγάλο μίσος!!!

 

Ο Τούρκος παραγωγός λοιπόν έψαχνε να βρει από φέτος μία εναλλακτική και να περάσει και το μήνυμα στο Σάκη Τανιμανίδη. Δεν του βγήκε με τον Λιανό, διότι ο συγκεκριμένος παρουσιαστής αποδείχτηκε λίγος για το συγκεκριμένο project. Σκέφτηκε λοιπόν να κάνει μία πρόταση στο Γιώργο Αγγελόπουλο,προκειμένου να κάνει τη μεγάλη διαφορά την επόμενη χρονιά.

Οι Tούρκοι θεωρούν ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει τεράστιο γκελ στον κόσμο ενώ αντίθετώς πιστεύουν για το Σάκη Τανιμανίδη ότι έχει κουράσει. Για αυτόν ακριβώς λοιπόν το λόγο προχώρησα σε μια πρόταση πραγματικά μαμούθ που ξεπερνάει κατά πολύ τα χρήματα που παίρνει φέτος ο Σάκης Τανιμανίδης και που ομολογουμένως είναι μία πρόταση που είναι πολύ δύσκολο να αρνηθεί ο οποιοσδήποτε.

Από την άλλη μεριά ο Γιώργος Αγγελόπουλος που έχει ξεκινήσει καριέρα ως ηθοποιός στην αρχή άκουσε την πρόταση με κάποια επιφύλαξη. Είναι αλήθεια ότι ο Tούρκος παραγωγός κατά καιρούς έχει υποσχεθεί πολλά σε πολλούς.

Όμως όταν ο Αγγελόπουλος κατάλαβε ότι οι Τούρκοι εννοούν αυτά που λένε, του είπε να του δώσουν χρόνο να το σκεφτεί. Όσο για τα χρήματα, οι πληροφορίες μου λένε ότι το ποσό που θα εισπράξει ο Αγγελόπουλος, αν πει το ναι, θα ξεπερνάει τις 250.000 ευρώ για την σεζόν, του Survivor 3, 2019. Λεφτά υπάρχουν….αν και η τουρκική λίρα καταρρέει.

Για να δούμε θα πει το ναι ο Ντάνος διότι αν το πει θα έχουμε αληθινά ένα διαφορετικό Survivor του χρόνου!

Σχόλια